2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156183 بازدید | 10475 پست
سلام سلام. آخوجووون چقدر خوش به حالم شده دیشب که از تعریف کردین. یلدا جون و یاس گلم لطف و محبتتونه خوشگلای من. من کاری نکردم ولی واقعا همتون عین خواهرای ندیدم هستید. یاس گلی ایشالا اونقدر قلمبه بشی که بفهمی نمیشه بغل همسری بخوابیییی خخخخخ
یلدا خانمی جانم؟عزیزم به آمپولا اصلا فکر نکن و اهمیت نده هر چه بزرگش کنی از نظر روحی بدتر دردت میاد. من اولاش فقط شیاف داشتم. اما بعد یعنی از هفته 6 تا 13 روزی دوتا آمپول و دوتا شیاف و کم کم دیکه قطعش کرد

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نفس جان سوال اینه من فردا 8صبح انتقال دارم ب نظرت قبل انتقال باید سلکسان وپروسترون بزنم یا بذارم بهد انتقال،؟؟؟شوهرم هم انگاری دلش راضی نیست مادرم بفهمه میگه نمیخوام مادرت بفهمه حالا نگران اینم که اون میتونه به من ومهمونش برسه؟؟؟
سرما خورده منم گفتم از امشب تو هال میخوابی سرما نخورم؛ی چیز دیگه اصلا تصمیم نگرفته که چطور باید بریم بیمارستان ی باز میگه با اژانس میریم بلدنیستم راهو ی بار میگه باماشین مسیر دورترش میریم من دیدم یکی رو که دیر کرده بود انقده دعواش کردن که نگو میترسم منو دیر برسونه
عزیز دلم سعی کن به خودت مسلط باشی. این روزا خیلی پر استرسه اما یادت باشه که همسرت از شما شکننده تره چون خودشو مقصر میدونه.پس حواست بیشتر بهش باشه و سعی کن خودتو کنترل کنی. ایشالا همه چی خوب پیش میره. آمپولو لازم نیست ساعتشو عوض کنی. همون ساعت بزن که قبلا میزدی و همونو ادامه بده. راجع به نحوه رفتن هم جوری برو که برای برگشت کمترین پیاده روی را داشته باشی. ما ماشینو جایی پارک کردیم و بقیشو با تاکسی رفتیم چون برای برگشت درست جلو بیمارستان تاکسی داشت. هر چند که خواست خدا از همش مهمتره و برای من بعدش شرایطی پبش اومد که اصلا استراحت نداشتم اما خدا خواست و کمک کرد. ایشالا فردا این موقع با کنجدات میای خونه و بعد از 9 ماه قلمبگی میان و خونتو پر از سر و صدا کنن