2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156220 بازدید | 10475 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه اهداکننده هارو دیدم شوهرم هم فهمید کدوما بودن از بس رو مخم راه رفت که کدوم هستن اخر خودش فهمید منم کلی باهاش بداخلاقی کردم عصبانی بودم ازینکه اونا مارو از دور دیده بودن من حدس میزنم که مارو شناخته باشن؛حالا قیافه زنه خوبه ولی شوهرررره اصلا خوشم نیومد میترسم از عکس العمل شوهرم
یلدا جون هر دو تا امپولو با ی سرنگ باید بزنی. عزیزم اعصاب خودتو چرا الکی خورد میکنی الان ارامش مهمترین چیزیه که به مثبت شدنت کمک میکنه.زیاد حساس نشو .من و شوهرمم از روز اول با دونرمون قرار گذاشتیم دیدیمشون بعد باهاشون قرار مرار گذاشتیم هر بارم با خودم میومد دکتر و همزمان ما رو ویزیت میکردن حتی اسم منم جلوشون میگفتن اولاش خیلی ناراحت بودم ولی بعد بی خیال شدم تازه تو مطب کلی میگفتیم و میخندیدیم خخخخ
هانی راست میگی عزیزم شوهرم همش استرس بهم وارد کرد امروز؛الان قهره که چرا بامن بد حرف زدی صبح؛؛اصلا حوصله نازکشیدن ندارم دوبار از دستش گریه کردم ولی حسابی بهش برخورده منم واقعا دست خودم نبود خیلی منو علاف کردن امروز بعد فکرشو نمیکردم این هفته انتقالم باشه؛حالا جا اینکه درکم کنه قهرمیکنه!!!!!حالا هی من بگم ببخشید اصلا اشتی نمیکنه؛فامیل خودش هم تو خونمه از شهرستان اومده ی کمک هم الکی نمیکنه بهم!
یلدا جون مادر شدن ماها اعصاب فولادی میخواد خانمی. بیخیال اصلا فکرتو خراب نکن. عزیزم من که گفتم زود برات انتقال میدن. عزیزم این شبا بگو همسرت با روغن سیاه دونه پهلوهاتو چرب کنه و ماساژ بده بلکه آشتی هم کردین. ضمننا یاداوری کن کن که اون مورد رفت تا اقلا 10 یا 11 ماه دیگه خخخخ میلینی که بعدش از فرصت دو روزش استفاده میکنه.شوخی بود عزیزم آمپولا هم حالا مونده که اذیتت کنه. با حوله گرم روش بزار تا سفت نشه. ایشالا که با اومدن نی نی به خونتون جو خیلی بهتر از این که هست میشه. آمپولم دوتا رو یکی کن دختر سوراخ سوراخ میشی اینجوری