2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156183 بازدید | 10475 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. هانبا جون خوبی. دخملا خوبن. عمل کردبن. وای که کار سختیه مرافبت از دو تا فرشته کوچولو همزمان. خدا بهتون توان بده. نازنین جون روز چنده? نفس جون پس بهدسلامتی روزای اخر رو میگذرونی. دلت برای این روزات تنگ میسه . ازش نهایت استفاده ببر.
مرسی نی نی جونم. ایشالا خدا گل دخملتو حفظ کنه. راستش فکر میکنم برای همه چی تو تمام مراحل باید استرس و ناراحتی بکشم.الان به جای اینکه روز شماری کنم نی نی بیاد همش استرس سلامتیشو دارم. میگم کاش میشد چشممو ببندم و باز کنم ببینم به دنیا اومده و معاینات و سونو و احتملا عکس از سرش انجام شده و حالش خوبه. شما چه میکنی با دخمل گلی؟بچه داری خوبه؟از نظر قیافه شباهتش چطوره؟همسر حال و هواش چطوره؟ حالا از شانس من مادر همسر که قبل از سیکلم عمل قلب انجام داد الان باز ناراحته و همسرم همش تو فکره و ناراحته. کلا تو همه کارای من سختی هست انگار. بازم راضیم به رضای خدا. ایشالا به حق دعاهای دوستای گلم خدا کمکمون کنه و به خیر و خوشی بگذره
سلام عزیزم مبارکه بچه ها ختم نماز حضرت زهرا گذاشتیم میدونین که ایام فاطمیس شکت نمی کنین دل فرزندان حضرت زهرا رو شاد کنین کلش ده دقیقه طول میکشهhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1281922&T=%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85_%D8%A7%D9%87%D9%84_%D8%A8%DB%8C%D8%AA%D8%AF%D8%B3%D8%AA_%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C_%D8%AF%D9%84%DB%8C_%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%87_%D8%A8%DB%8C%D8%A7_&PageNumber=1
یا کریم اهل بیت صاحب رزقی و جودت بی کران ریزه خوار سفره ات هر انس و جان آن قدر بخشنده ای محبوب من بر سر خوان تو حاتم میهمان
خدا روشکر دوستان نی نی ها هم بد نیستند و شدیدا مشغول زورگویی و باج گرفتن از ما هستند... ما هم که چون خودخواسته اقدام کرده بودیم جرات شکایت از سختیها رو نداریم. عمل دخترم باید حدود یکسالگی انجام بشه اما خداروشکر الان نسبت به یکی دو ماه اول خیلی بهتره... نفس جون مگه نی نی مشکلی داره عزیزم؟ تو رو خدا برای چیزایی که مطمئن نیستید اصلا استرس نداشته باشید که من فهمیدم استرس بوده که باعث شکاف کام دخترم شده از بس که من از مشکلات داشتن دو تا نوزاد هم زمان می ترسیدم. در ضمن تو محل کارم هم همون هفته های یازده و دوازده که سر جنین کامل میشه استرس بهم وارد شده بود... اگه یادتون باشه گفته بودم شوهر من کاملا مخالف بچه داشتن بود. از بس از گریه ها و بدقلقی های بچه ها دیده بود و می ترسید. اما الان با وجودی که دخترای ما چون زود به دنیا اومدند ازون بچه های پردردسر هستند خیلی بیشتر از من روشون حساسه و مراقبشونه. خودشم باورش نمیشه که چطوری اینقدر شخصیتش تغییر کرده و جالبتر اینکه یه وقتایی از شباهتهایی که دخترا بهش دارند تعجب می کنه و میگه الکی الکی به من رفتند... با وجود اینکه بچه داری اونم دوتا، خییییییییییییییلیییییییییییییی سخته اما از روزی که مادر شدم از صمیم قلبم این حس رو برای همه خانمهایی که دوست دارند مادر بشند آرزو می کنم و هر لحظه برای منتظرهای نی نی دعا می کنم. نی نی جون دختر گل شما چطوره؟
هانیا جونم نمیدونی چقددددرررر خوش حال شدم از توصیف حال و روز الانتون و ایسالا که شادی و خوشبختیتون مستدام باشه. دخملی هم عماش چیزی نیست و ایشتلا موفقیت آمیز و عالی انجام میشه. از دست و پا در اومدن؟تنها میتومی نگهشون داری یا غیر از همسر کمکی نیاز هست. درست میگی گلم استرس از همه چی بدتره. دخترم راستش یک بخش از مغزش کمی غیر عادی نشون میده تو سونو و چندین بار هم تکرار کردیم جاهای مختلف دیدیم که خطای سونو نیست و متاسفانه الان هیچی نمیشه فهمید و کاری هم نمیشه کرد تا زمان تولد و باید کمی بعد تولد سونو و عکس ازش گرفته بشه تا ببینیم چیه. میتونه اصلا چیز مهمی مباشه و میتونه هم مشکل باشه. یعنی تو زمین و آسمونم.متاسفانه علت استرسه یا اون مشگل نمیدونم اما وزن گیریش خوب نبوده و الان دوسه هفته هست تقریبا تستراحت مطلقم و احتمال زایمان زودرس هم دارم . توکلم به خداس و دعاهای دوستای گلم
راسنی بچه ها راجع به زایمان زودرس گفتم. اگه دیدین نفس یک ده روری غیبش زد بدونین این اتفاق افتاده و بعدس تصمیم دارم خونه مامانم برم و نت نمیتونم بیام. اگرم زودرس نبود خودم اطلاع میدم ولی باز تا دو هفته ای احتمالن نیستم فقط دعا یادتون نره چون اون تایم احتمالا درگیر معاینات و ایناشم هستیم.احتمالا ایشالا واسه نوروز برمیگردم و خدا کنه خوش خبر بیام.و البته خبرای خوش هم بشنوم.
یاس گل عزیز ازمایش و تکرار کردم چون چند تا دکترهمزمان گفتن سونوگرافی و اندازه فولیکولات تو سیکله طبیعی خیلی خوبه و با این ازمایش و ذخیره تخمدان صفر جور در نمیاد پنجم جوابش حاضر میشه همزمانم دوباره ای یو ای میکنم هر چند خودم اصلا راضی به ای یو نیستم
ماریا جون احتمال اینکه ازمایشا اشتباه باشه زیاده مخصوصا با نظر دکترت،ایو ای خیلی خوبه اگه بگیره مثل باداریه طبیعیه خیلی از استراسا رو نداره به خدا توکل کن انشااله هر چی خیره پیش میاد
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
پارا جونم خوش اومدی،گل پسرمون چطوره؟؟ انشااله که روزایه خوبی داشته باشی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...