الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
هانی جونم چقدر حرفات قشنگن،خدا دخترایه خوشکلتو واست حفظ کنه و هر روز دلت شادتر از روز قبل باشه امیدوارم خدا نگاهی هم به دل ما بندازه و مارو هم مامان بابا کنه،انشااله
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
نفس جون واقعا بدترین درد ماها استرسه،نه میدونیم سلامتش چطوره نه شکل کیه نه گروه خونیش ونه هزار مساله دیگه ،هم خودمون استرس داریم هم دردونه هامون رو اذیت میکنیم واقعا ما وضعیتمون بدتر از خیلیاست حتی ای وی افی ها واسه سلامتیه دختر نازت چله ایت الکرسی برداشتم انشااله که سالم بیاد بغلت و لبخندرو روی لبای مامان بابای مهربونش بنشونه امین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستای عزیزم سلام ممنون که به یادمید. ان شا الله بتونم براتون جبران کنم منم امروز روز آزمایشم بود (روز 15) جوابش ساعت 5.5 آماده میشه. خودمو سپردم دست خدا ان شا الله هرچی خیره پیش بیاد. خودمو برای هر جوابی آماده کردم...
ببخشید خونه مامانم بودم و همه چیز تعطیل بود.گوشیمم ازم گرفته بودن. ببخشید که نمیتونستم بیام و بهتون سربزنم. اما خیییییییییییییییییییییییلی به یادتون بودم نفس جون دخترای اسفند ماههههههههههههههههههههههههن. ان شا الله صحیح و سالم میاد بغل مامانش. مطمئن باش