2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156178 بازدید | 10475 پست
ثمین جونم تو الان یه فرشته خوشگل تو خونه داری زیاد به این موضوع فکر نکن،اما خوب مسلما تهران خیلی امکانات بهتری و دستگاه های پیشرفته تری هست اما اسی ها ممکنه رشدشون تو مرحله ای متوقف شده باشه که امکان کامل شدنشون با دارو وجود نداشته باشه،عمل بیوبسی همه جا عمل سختیه شوهر من بیچاره اصلا نمیتونست راه بره تو هم میتونی جواب بیو رو نشون یه دکتر خوب بدی تا خیالت راحت بشه ضمن اینکه ازمایشای هورمونی و سونو واسه قبل از بیو هستن واسه اینکه ببینن امکان وجود اس چقدره وقتی رفتی بیو و همه چی رو دیدن دیگه نیازی به این ازمایشا نیست مثلا وقتی بری از ژنتیک بهت میگه امکان وجود سلول زایا نیست الکی نرو بیو ولی وقتی رفتی بیو دیگه نیازی به از ژنتیک نیست
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ممنون یاس گل جونم.آخه جواب بیو همین هست که گفتم.تو دو خط دکتر نوشته که تو نمونه های شماره فلان و فلان بیضه،10 تا اسپرم پیدا سد که از نظر تحرک و مورفولوژی بدرد بخور نیست.البته اینو به زبون خودم نوشتم!!جواب بیو شوهر من همین چند خط هست!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاس گل جونم درسته الان یه فرشته دوست داشتنی داریم ولی اگه درصدی احتمال داشته باشه که بتونیم با اس شوهرم بچه دار بشیم که محشره.وسطهای حاملگی که حال روحی شوهرم خراب بود بهم گفت آزمایشهام را بهم بده میخوام برم به چند نفر دیگه هم نشون بدم شاید بشه کاری کرد.ما به حرف همون یه دکتر اکتفا کردیم و زود تسلیم شدیم.البته دیگه پیگیر نشد.
مسلما که اگه حتی ذره ای امید باشه محشر میشه،شما هم حتما ببر نشون یه دکتر خوب بده انشااله معجزه اش شامل حالتون بشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ثمین جون حتما ببر مطبشون اونجا بهتر بررسی میکنن،به نظر من پیش صاحب کشاف یا پاکروش ببر اونا بهتر نظر میدن با اینکه دکتر زنان هستن اما میگن امکانش هست یا نه فقط یه خورده پولکین
نمیدونم راستش من ناراحتم که چرا همون اول از ژنتیک نخواست؛درضمن خواستی بری اصلا نوبت نمیدن خیلی سرش شلوغه اما میتونی ب منشیش بگی فقط میخوام بگه میشه یا نه؛بلاخره بعد دو سه ماه نوبت میده
یاس گلم فدای دل شکستت بشم من. آخه چرا تینقدر نا امیدی. من یادمه سمانه جون هم با تنها جنیناش مامان شد و ایشالا به زودی دخمل گلش هم به دنیا میاد. الکی چرا دوباره بری پانکچر. اینارو انتقال بده. بعدشم اگه دلت به اینا نیست باید کمی استراحت به حودت بدی. به آی یو هم فکر کن. چه آزمایشاتی را باید تکرار کنین عزیزم؟به نظرم از دکتر ط هم یک وقتی بگیری بد نبست که بهت مشاوره بده
ثمین جان ما این آزمایشا رو دادیم که بفهمیم شانس پیدا شدن اس تو بیوپسب هست یا نه و اگه نبست الکی انجام ندیم. تو آزمایشا تقریبا معلوم بود شانسی نداریم ولی باز دلمون راضی نصد و همسرم بیوپسی شد. پس الکی ناراحت اینکه هزینه اضافی بابت آزمایشا ندادی نباش. واسه اطمینان بیشتر میتونین پیش دکتر صفری نژتد هم برین. ما پیش همه این دکترا یک سر رفتیم. اون از همه صادقتر و منطقی تره. حرف آخرو همون اول بهت میزنه