2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای گلم راستش دیگه نمیخواستم بیام سایت اخه فقط با حرفام ناراحتتون میکردم ،واسه نی نی هم دیگه ناامید شدم یه روز اینقدر گریه کردم شوهرمم نسشتو باهام گریه کرد از خودم خجالت کشیدم که دل این مردو شکستم بعدم اومدم پیامای شمارو خوندم که چقدر با امید واسم پیام گذاشتین بیشتر ناراحت شدم تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم ،میخوام یه بار دیگه امتحان کنم شاید به حرمت دعای شما دوستان خدا نگاهی هم به دل ما بندازه ما الان دو تا فرشته کوچولوی داریم تو کارت فریز از گریدو تعداد سلولها چیزی ننوشته فقط نوشته تو تا فرشتمون فریز شدن حالا میخوام دوباره شروع کنم و دوباره برم پانکچر نمیدونم چقدر طول میکشه اما این راهی هست که باید بریم ازمایشا رو هم دوباره قرار شد تکرار کنیم یه ازمایشگاه دیگه مرسی از همتون به خاطر امیدتون و دلداریاتون
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مینو جون واسه ابن سینا اول زنگ میزنی و نوبت میگیری پذیرش دو نفرس و باید هر دوتون روز اول با هم برید اونجا،اول واستون پرونده تشکیل میدن بعد شما میرین پیش دکترو زنان و ایشون پیش دکتر مردان واسه هردوتون ازمایشای کاملی مینویسن و به همسرتون وقت عمل میدن شما میتونین ازمایشا رو انجام ندین اما ویزیت اولیه و ازمایشای همسرتون اجباریه و واسه روز عمل باید اماده باشه البته ازمایشایی که ابن سینا انجام میدن کاملن و همه جا هم قبولشون میکنن نوبت عمل رو واسه بیست روز تا یک ماه بعد میدن که خودتون میتونین تغیر بدین هزینه عمل حدود یک میلیون میشه که نصفشو روز اول که نوبت عمل میزنن میگیرن هزینه پاتولوژی حدود ٣٠٠-٤٠٠ میشه که بعد از عمل میگیرن عملش درد داره اما قابل تحمله مخصوصا اگه اسی پیدا بشه که خیلی هم شیرینه سه روزی استراحت نصبی میخواد بعدم تا ده روزی باید رعایت کنه اگه اطلاعاتی خواستی در خدمتم ما اواخر تابستون واسه بیو رفتیم و هزینه ها واسه اون موقع هست
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مرسی مینو جون،امیدمون به خداس که نگاهی بندازه بهمون منم واقعا دلم واسه همتون تنگ شده بود انگار یه تیکه از وجودم کنده شده بود حالا دلم اروم شد
نمیدونم چرا دلم بهشون قرص نیست انگار میترسم از دستشون بدم
بچه ها وقتی در مورد آزمایشهایی که همسراتون دادن صحبت میکنین،با خودم میگم چرا هیچکدوم اینا را از ما نخواستن!!همسرم حتی آز هورمونی هم نداده.اینکه نتیجه بیوپسیش فقط این بود که چند تا اسپرم هست ولی از نظر تحرک و مورفولوژی به درد نمیخوره.دیگه هیچ جواب دیگه ای نداره.اینکه میگین بررسی میکنن که سلول زایا هست یا نه،اینها اصلا بررسی نشده.عملش هم خیلی سخت بود. شوهرم تا 10 روز نمیتوانست راه بره.نمیدونم چرا اینقدر همه کارهایی که براش کردن با همسرهای شما فرق داره.کاش ما هم میرفتیم تهران برای مشکل شوهرم.