الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
غزل جان بدنت دیگه ایمن شده نیازی نیست. میتو حان دقیقا همینه و ربط به این داره که سلولها تا چه مرحله ای بالغ شدن و اگه مراحل بالا باشه دارو میدن و انشالا امید به ساخت اسپرم هست. من خودم ویزیت زنان را انجام دادم چون تقریبا اول راه بودم و تمام آزمایشاتم را اونجا تکمیل کردم و هر جا هم که رفتم ازم قبولشون کردن هم ک و هم ط. البته خودشون اگه آزمایش ببری هم دیگه ب ات تکرار نمیکنن. من فکر میکنم یک ویزیت هم اونجا بشی و آزمابشاتتو ببینن و در صورت لزوم آز های از قلم افتاده را برات بنویسن خیالت راحت تره چون من ویدن آزمایشات اولیه ابن سینا خیلی کامله.
ساحل جان بستگی به آزمایش ژنتیکش داره. مثلا تو بعضی شرایط اصلا سلول زایا امکان نداره که وجود داشته باشه اما بعضی شرایط ممکنه باشه. یلدا جان دکتر صفری نژاد راحت وقت میده خ دشم سایت داره و شماره موبایل گذاشته واسه وقت دهی. اگه اشتباه نکنم یکبار نتیجه شما را دیدم و همسرتون سلول زایا نداشت متاسفانه
یعنی منظورم اینکه تشخیص اخر دکتر زنان گرچه مرد هست از یک اورولوژیست بهتره؟اخه من شوهرم فقط همون ی دکتر رو فبول داره؛اخه اولش گفت برو ازمایش بده بیا بهت دارو میدم اس پیدا کنی؛خیلی قاطع ولی ازمایشا رو ک دید گفت چون تو ازمایشت معلومه سابقه سرطان بیضه دارید تو خانواده این دارو بهت نمیسازه درضمن پیش دکتر دیگا هم نرو دارو بی فایدس؛من تعجب میکنم چون تاجایی ک میدونم سرطان بیضه کلا در گریبان مردای ازواسپرمی هست حالا چه ربطی داشت ب سابقه خانوادگی که اصلا ما نداشتیم وحتما تاکید کرد ک دارو تولید سرطان میکنه وجواب نمیده!من اینارو دوس دارم از صفری نژا بپرسم
بعد جالبه دو سال پیش ب شوهرم گفته درمان میشی 30 درصد بعدا ک رفتیم گفت اون موقع بدنت خوب بود الان دیگه نمیشه اخه مگه میشه خب از اول چرا ازمایشات رو کامل نمیگیرن؛اون ازمایش x yسالمه فقط دوتا ازمایش دیگه هست تجزیه کاریوتایب ویکی دیگه که اصلا معلوم نیست چیه
یلدا جان معمولا اون آزمایش کاریوتایپ سالمه اما آزوایش بررسی کروموزوم y مشکل داره. یعنی روی کروموزوم وای یک شکستگی وجود داره که اونجا باید تعدادی ژن نشسته باشه اما چون شکسته دیگه اون ژن ها وجود ندارن و اسپرم هم تولید نمیشه. حالا بسته به اینکه وسعت شکستگی چقدر باشه تعداد ژنهای کم شده هم متفاوته. بعضیا شکستگیشون کمه و ژنهای اصلی را دارن و باعث میشه سلول داشته باشن و اسپرم هم تا مرحله ای ساخته بشه و از اون به بعد توقف بلوغ اس دارن که با دارو حل میشه. بعضیا هم وسعت زیاده و حتی بدنشون سلول زایا هم نمیسازه.