الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یاس گل عزیزم تو رو خدا ناامید نباش.سمانه جون با شرایط شبیه شما باردار شده عزیزم.میدونم چقدر سخته از سلامتی و وقت و پولت هزینه کنی و بعدش نتیجه اینجوری که میخوای نشه.ولی گلم توکل کن به خدا.ما برای بچه دار شدن راه دیگه ای نداریم.امیدت را از دست نده.به خدا اینقدر بعدش شیرینه که ارزش داره براش بجنگی و تلاش کنی.انشالله همین دو تا جنین میشن میوه های دلت و زندگیتون را شادتر میکنن.برای آروم شدن دلت دعا میکنم.
یاس گل من13تاجنین داشتم وهربار منفی شدم.باورکن کسایی که جنین کم دارن کیفیت جنین هاشون عالیه ومثبت میشن .تومطمئن باش باهمین 2تاجنین مامان 3قلوهامیشی چون یکی از جنین هاتم دوتایی میشن
میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
کسی پیام منو نخوند میدونم همه مشغله خودتون رو دارید ولی میشه منم راهنمایی کنید؟!!
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
سلام به همگی الی جان من اطلاعاتم کمه وگرنه بهت کمک میکردم ولی به نظرمم فکرتو درگیر نکن و دوباره عزمتو جزم کن من خودم وقتی چند ماه بچه دار نشدم خیلی حساس شده بودم یه بار به خودم میگفتم نکنه رابطم کمه یه بار میگفتم نکنه یه مشکلی دارم البته باید سعی خودمونو بکنیم ولی چیزی که بخواد بشه میشه
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
راستی میشه منم به لیستت اضافه کنی؟ من سارا ۲۸ سالمه میخوام سال آینده آی وی اف کنم انشا سال ۹۵ هممون نی نی دار شیم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
مرسی فاطیما جووون حسابی دلم برات تنگ شده بود گرچه ندیدمتون ولی مهر دوستام بد جوری تو دلم افتاده عزیزدلم من پ خ نداشتم غیر اونی که چند وقت پیش برام فرستادی سارا جوونم قربونت برم چی بگم که همه ما اینجا درکت میکنیم از اینکه تو جمع مایی متاسفم ولی خوش اومدی ان شاءالله با اولین اقدام بارداربشی و بخ سلامت فارغ بشی یاس گلی نداشتیم دیگه نا امیدی ممنوع خواهری چی شده چون دو تا جنین داری همه چیز تموم شد این بود جنگ جنگ تا پیروزی اخه خدا چطور دلش میاد به ما بچه نده فقط ماها رو امتحان میکنه قراره من که میگم اگه خدا بچه مو به راحتی میداد شاید من و همسرم اونقدرا حواسمون جمع اون نمیشد اونقدرا قدرشو نمیدونستیم این حرفا رو نزن گریه کردم چیهههههه با انرژی باش و بزار کنجدی ها تو آرامش بیان تو دلت تو از کجا میدونی که همون بار اول نگیره .... اونم دکتر ک جوونی که حسابی دستش سبکه نفس جووون خدا روشکر حال دخملیت خوبه و بهترم خواهد شد خدا رو شکر نازنین عسل جوون عجله نکنید دو حالت بیشتر نداره به نیمه پر لیوان نگاه کنید الهی که همین بار کنجدی هاتون بچسبن به دلتوون و کلی کیفشون رو ببرید نا امیدی ممنوع نا سلامتی تو تاپیک امید زندگی هستن این همه انرژی منفی واسه گروه بده همه چیز به خوبی پیش میره سمانه جوون خوبی خوشی دخملیت تو دلت خیلی ووول نمیخوره ؟!!بزار بازی هاشو بکنه بعد که بیاد باید بشه مرحم زخم بابایش و مامانیش و البته داداشیش دلم برا یلدا کوچولوم تنگ شده امیدوارم هرجا باشه بهش خوش باشه اگه کسی رو از قلم انداختم شرمنده سعی کردم با همه حال احوال کرده باشم بازم میگم نا امیدی ممنوع
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
مرسی سهیلا جوون هر چی خدا بخواد شما چیکار کردی درمان جدیدتون چطور پیش میره؟!
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
دوباره سلام خانما من اگه بخوام بیام تهران برا شروع روند آی وی اف یا میکرو با اس اهدایی به مطب دکتر مراجعه کنم یا مرکزی که اون دکتر اونجا کارمیکنه؟ اگه مطب باید برم چه دکترهایی با اس اهدایی آی وی اف میکنن؟ هرکسی اومد ممنون میشم جوابم رو بده و همینجا بذاره
سلام الی جون چه خوب گفتی مرهم زخم بابا و مامانش خودم که خیلی خوشبینم امیدوارم زندگی ما هم با اومدن دخملی رنگ و بوی خوشبختی بگیره اگرچه با وجود پسررم هم خوشبختم ولی ... یاس گلی جون اصلاا ناامید نباش جالبه من اصلا به این چیزا فکر نمیکردم روحیه و دید مسبت خیلی مهمه بچه ها سارا جون منم از شهرستان اومدم تهران و رفتم بیمارستانی که دکتر ک کار میکرد حتی یه بار هم مطبش نرفتم و کل پروسه ای وی اف من دو ماه طول کشید تقریبا اخرای اردیبهشت رفتم پیشش و تا تیر باردار بودم ایشالا که شما هم جواب مسبت بگیری