2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
نفس جون خوشحالم برات که به ارامش رسیدی. ان شاالله این روزای اخرم به خوبی و خوشی تموم میشه. یاس گل عزیز. اللن دو تا گنج داری غصه چرا.. دختر خوب امیدت به خدا باشه. دیگه ناامیدی ممنوع. ثمبن جون پسری خوبه. دل درد که نداره ان شاالله. منکه کچل شدم با دل درداش. سمانه جان ان شاالله همیشه شاد باشین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاس گل جون یکی از دوستان از همسرش یک اسپرم گرفتن و همون یک جنین شد امید زندگیشون. یکی دیگه از دوستانم با اسی شوهرش هفده تا جنین داشت که برای چهارمین بار ماه پیش انتقال داد و منفی شد و الان فقط یک یا دو بسته جنین داره. تعداد دلیل مادر شدن یا نشدنت نیست عزیزم. خدا بخواد با یه جنینم مادر میشی.
نفس عزیزم از خوندن نگرانیت واسه دخترت خیلی ناراحت شدم ولی از اینکه امروز خبر خوبتو خوندم خی واست خوشجالم. عزیزم من با این مشکل اشنایی دارم و تو اقوامم هست کسی که این مشکلو داره خواستم بگم ربطی به اسی اهدایی نداره و گاهی بچه خود ادم هم دچار هم مشکل میشه و امیدوارم و واست همش دعا میکنم که دخترت صحیح و سالم بیاد بغلت . من حتما واست دعا میکنم ولی ببخش منو که نمیتونم تو ختم شرکت کنم چون از صبح سرکارهستم تا میام خونه نه شبه و باید به فکر غذا و کارهای فردام باشم و میترسم خدای نکرده مدیونت بشم.
نی نی 92 عزیزم پسرم هم خوبه خدا را شکر.دلدرد اینا زیاد نداره.کلا تا الان خیلی آروم و خوش قلقه.فقط چیزی که نگرانم کرده اینکه که یکی از بیضه هاش پایین نیومده هنوز.دعا کنین خودش بیاد پایین و نیازی به عمل نباشه. دختر خوشگلت را هم از طرف من ببوس.
سلام خواهرای گل خودم. ممنون از انرژیهای مثبتتون و دعاهای خوبتون. دیگه به خدا توکل کردیم اما نمیدونم چرا همیشه باید یک جای کارمون بلنگه. آفا نی نی جون تو آشناهاتون این موردو دیدین؟نتونستم به دوستی دعوتت کنم. کاش برام بیشتر توضیح بدی که موردی که دیدی چطور بود؟
یاس گلم نمیدونم چی بگم. اشکام سرازیر شدن. امیدوارم این دوتا جنین بشن دوتا بچه تپل مپل. ایشالا حکمتش این باشه که قدرسونو بیستر بدونید و بابت اهدایی بودن ناسکری نکنید. مثل ما که این روزا با این حرفا خودمونو آروم میکنیم
مینو جان هر کس نوبتشه 10 تا زیارت عاشورا بخونه خیلی زیاده من شرمنده میشم. هر روز یک نفر بخونه یک دونه به نظرم بهتره. مرسی از زحمات شما و خاله های دیگه. ایشالا همه صاحب فرزندان سالم بشید
آفا جون شما جزو دوستانم هستید اما نمیتونم پیام خصوصی بدم. میشه اطفا تو پیام خصوصی اون مورد کهفنی را بهم توضیح بدی مشکلشون چیه؟میخواستم اسم مشکل دخترمو برات خصوصی کنم که ببینیم اونه که شما میگی یا نه اما نتونستم
سلام به همگی نفس جان من به صلوات خیلی اعتقاد دارم برا نی نیت ۲۰۰ تا صلوات فرستادم تا انشا.. صحیح و سالم دنیا بیاد
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سلام دوستان عزیز؛قدم نورسیده مبارک ثمین جان؛خوشحال شدم برات؛الی جونم چطوری خوبی ممنون که به یادم بودی عزیزم؛یاس گل ونفس جون عزیزانم دلم براتون ی ذره شده بود من تو این مدت خواسته بودم کاربریم غیرفعال بشه اما خداکمکم کرد ونتونستم دوباره برگردم پیشتون؛تاپیک رو همیشه دنبال میکردم نفس جان منم مثل دوستان خیلی خوش بین هستم که مشکلی برای گل دخترت پیش نمیاد؛خیلی دلم براتون تنگ شده بود؛واما من مهمونام هفته پیش رفتن تقریبا خوش گذشت بهم روحیم خیلی بهترشده انقدر ک رفتم بازاردرمانی خیلی بهترم خداروشکر واما اگه خدا بخواد دارم برای جنین اقدام میکنم فقط برام سوال شده که چرا دکتر گفت از روز دوم استرادیول بخورم مگه قبلش ال دی نمیدن؟نکنه اشتباه کرده باشه