2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
من امروز روز یازدهم آی یو هستش و تاریخ پری هم فردا پس فردا هستش و متاسفانه از جمعه تا حالا خیلی حس پری دارم اما اصلا لکه ندیدم.به نظرتون قبل آزمایش اگه پری نیمد بیبی چک استفاده کنم؟؟تاریخ آزمایشم چهارشنبه هست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام نفس جونم حالتو درک می کنم و حق داری البته ولی این نگرانی ها کاری از پیش نمیبره. بسپر به خدا. . چیزی نیس دقیق نفهمیدم مشکل چی هست ولی اگه خدای نکردههههه بسته نشد راهکار پزشکی داره. با یه شنت مشکل حل میشه عزیزم.میدونممم خیلی شرایط سختیه . من غربالگری اولم خوب نبود. یک هفته گریه کردم بعد یک هفته نشستم فکر کردم اگه خدای نکرده دخترم مشکلی داشته باشه من نگهش میدارم. به هیچ وجه از دستش نمیدم. بعد که این تصمیمو گرفتم اروم شدم. پس از الان نشین به گریه برای اتفاقی که هنوز نیفتاده. دگترا نهایتشو میگن ولی خواست خدا فرق می کنه. تا می تونم برای سلامتی دخترت برای زایمان بی دغدغه ات برای آرامشت دعا می کنم عزیزم. ان شالله به زودی خبر خوش بهمون میدی. کی زایمان داری ان شاالله? اسم دخملی اوکی شد. چوم واقعا سخت هست. به خصوص دوس داریم حرف شوشوها باشه تا حس تملک کنن بهشون. اتاقشو چیدی? ثمین جون قدمش خیر باشه عزیزم. موبارکه تولو گل پسرمون. بقیه دوست جونا چطورین. نازنبن جون مواظب خودت باش و برو. مشکلی نیس. الی جون متاسفم عزیزم.
سلام خانما میشه به منم کمک کنید منم همسرم آزو اسپرمه میخواستم بدونم بیمارستان یا مرکز خصوصصی هست که با اس اهدایی ivf انجام بده بیمارستان م.ادررو کودک هم رفتم گفتن تازه سال آینده بیا تا برات پرونده تشکیل بدیم و من نمیدونم اصلا با اس اهدایی برام آی .وی اف میکنن یا نه !! اصفهان چطور؟ کسی اطلاع داره با اس اهدایی آی وی اف میکنن یا نه واقعا خسته و گیج شدم اگه میشه کمکم کنید
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
بیمارستان یا مرکز خصوصی در شیراز منظورمه همینطور اصفهان
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
سلام سلام سلام ،صبحتون بخیر،بچه ها من یه مقدار وقتی پیام های سمانه و نی نی 92 رو خوندم نگران شدم،سمانه جان و نی نی 92 عزیز شما هم از اس اهدایی استفاده کردین؟مشکل بچه هاتون حاده؟نکنه این واسطه از کسی که براتون اس میگیره،ادم سالمی از نظر جسمانی و ژنتیک نیست؟نگرانم نگران
سلام ای وایییییییی نفس جونم نبینم غمگین باشی انشالا که چیزی نیست و تا دفعه بعد که بری سونو مشکل حل شده با همه وجودم برای سلامتی دختر نازت دعا میکنم و امیدوارم صحیح و سالم بغلش کنی واقعا حکمت خدا رو نمیدونیم چرا انقدر امثال ما باید استرس و نگرانی داشته باشیم اول از همه که به خاطر مشکلمون بعدش درمان بعد پنهان کاری که نکنه کسی بفهمه .ظاهرش گروه خونش و .....بعدم که سلامتی بچه هامون تو دوره بارداری.خدایا خودت به دل هممون ارامش بده
مینو جان اسم منم برای زیارت عاشورا بنویس در ضمن عزیزم نگران نباش سمانه جان بچه اولشون که از خودشون بوده مشکل ژنتیکی داره متاسفانه. به همین دلیل برای بچه دوم از اهدا استفاده کردن .نی نی 92 هم که خدا روشکر دخملیش سالمه
مینو دختر من شش ماهشه. خدا رو صد هزار بار شکر سالم و سلامت هست. خطای آزمایشکاهی تو غربالگریها زیاده. هنوز انقدر دقیق نیستن. منم غربالگری دومم خوب خوب و نرمال بود و هیچ مشکلی نداشت. نگران نباشین . سمانه حون هم نی نی اش هنوز دنیا نیومده. گل پسرش که یه کم ناخوش هست .بچه اولشه اونم از همسر خودش. من خواستم بگم هر جی سونو و آز ها میگن صد در صد نیست.