الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
اسامی دوستانی که تمایل به شرکت در ختم زیارت عاشورا دارن به نیت خوب شدن دخترگل نفس جون: 1.مینو 2.یاس گل 3. مینو 68 4. نفس 5.ثمین 6. منتظر معجزه 7. شلررر 8. فاطیما 9. نازنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسامی دوستانی که تمایل به شرکت در ختم زیارت عاشورا دارن به نیت خوب شدن دخترگل نفس جون: 1.مینو 2.یاس گل 3. مینو 68 4. نفس 5.ثمین 6. منتظر معجزه 7. شلررر 8. فاطیما 9. نازنین 10. پگاه
نازنین جون مبارک باشه ورود کنجدات به خونه دلت. ایشالا که یکدونه تپل و مپل و خوبس تا آخر پبشت میمونه. عزیزم لک بینی روزای اول طبیعیه نگران نباش و فقط آرامش داشته باش. الی جان خبری از خودت بده. باس گلم نمیدونم الان در جه حالی؟پانکچر شدی یا نه؟ایشالا که هر چه هست راضی باشی و خوشحال
دوستان گلم پیشنهاد دارم که حالا که همه لطف دارن و زحمت کشیدن و تو ختم شرکت کردن،فقط برای دخترم نباشه و به نیت مامان شدن دوستانی که تو سیکل هستند هم باشه
سلام خواهرجوونا برام دعا ویژه کنید که فردا از دارم یکم نگرانم چون دیشب لکه دیدم و امشب تو دستشویی قشنگ دیدم خون خارج شد تو رو خدا برام ویژه دعا کنید
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
ممنون نفس جون. ان شا الله شما هم به همین زودی از این نگرانی خلاص میشی خانمها یه مشکلی تو ادارمون پیش اومده فردا باید برم. این سه روز استراحت کامل بودم و فقط برای دستشویی و نماز بلند شدم. به نظرتون خطرناکه؟؟؟؟ شاید دو ساعتم بیشتر نکشه. دلم شور میزنه. کمکم میکنید
سلام من پری شدم و سیکلم تموم شد دیشب نزدیکی داشت که زیاد طول کشید بعدش ترشح ها شروع شد و تا الانم ترشح قهوه ای گاهی وقته لخته خون دارم کلی به علایم امیدوار شدم ولی انگار قسمتم نبود همش میگم کاش نزدیکی نداشتم همش تقصیر من بود
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم مادر شوم
🚼
👪💑
می خواهم مادر شوم
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
سلاممم. مینو جان بهتره هر روزی نوبت یک نفر باشه که زیارت عاشورا بخونه. روز اول نفر اول تا روز اخر نفر اخر بخونه. حالا هرچی شما بگین هم قبوله ولی بیا بگو که بدونیم کی بخونیم
سلاممممم به همه منو یادتون هست?? نمیدونم چرا دیگه به نینی سایت سرنمیزدم کلی گشتم پس وردم رو پیدا کردم تاپیک قبلی ادرس اینجا رو برداشتم فکر کنم چند ماهی هست بیخبرم امیدوارم به مامانا اضافه شده باشه منم این چن وقتت بیشتر درگیر مشکلات پسرم بودم متاسفانه هر روز مشکلات بیشتر میشن ولی خدا رو شکر تا الان گزشته و خدا کمکم کرده نفس عزیزممم مهربونم خیلی اتفاقی دیدم بچه ها بهت دلداری دادن و..چند صفحه قبلو خوندم و مشکل رو فهمیدم الهی که خدا به حق مهربونیات بهت کمک کنه همونجور که به من و بقیه کمک کردی و صبورانه جواب سوالا رو میدادی ولی بد به دلت راه نده استرس نداشته باش من که فکر میکنم جزب میشه توکل به خدا ایشالا با خبرای خوب منتظرت هستم راستی به منم گفتن مایع امینیوتیک کم هست ولی به سرم و بستری نرسیدم گفته اب زباد بخور خدا کمکمون کنه ایشالا