الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام به همه خواهرای خوبم نفس جون از ته دل برا سلامتی دختر کوچولوی نازت دعا میکنن امیدوارم به حق صاحب الزمانش و دلهای شکسته همه ما منتظرا محافظ بچت باشه و صحیح و سالم بیاره تو بغلت ..الهی آمین مینو جونم اسم منم تو ختم بزار
اسامی دوستانی که تمایل به شرکت در ختم زیارت عاشورا دارن به نیت خوب شدن دخترگل نفس جون: 1.مینو 2.یاس گل 3. مینو 68 4. نفس 5.ثمین 6. منتظر معجزه 7. شلررر
اسامی دوستانی که تمایل به شرکت در ختم زیارت عاشورا دارن به نیت خوب شدن دخترگل نفس جون: 1.مینو 2.یاس گل 3. مینو 68 4. نفس 5.ثمین 6. منتظر معجزه 7. شلررر 8. فاطیما
نفس عزیزم نگران نباش. الان کاری از دستت برنمیاد غیر از دعاکردن. بسپرش به خود خدا. فقط آروم باش. نگرانی و اضطراب بیشتر برای هردوتون ضرر داره مینوجونم اسم منم بذار
منم پنجشنبه کنجدامو آوردم خونه. پنجشنبه و جمعه یه کوچولو لک دیدم که نمیدونم به خاطر چی بود. حالا که فعلا قطعه. اما زیر دلم مثل پریودی درد میکنه ویه وقتایی تیر میکشه. تو رو خدا تو دعاهاتون یاد منم باشید