الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ای وای نفس جونم،نمیفهمم چی میگی مشکل خاص یعنی چی؟؟ مگه میشه تا الان معلوم نشده باشه نفس برو جای دیگه انشااله سونو اشتباه باشه نفسم فقط سعی کن اروم باشی انشااله خدا لطفشو شامل حال کوچولوت میکنه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چی بگم مینو اینقدر مواظب بودم که نگو اما خوب تو بیمارستان که میرم واسه امپولا پر از مریضه مخصوصا قسمت تزریقات که همه سرفه میکردن میدونستم منم میگیرم اخر
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
قربون لطف و محبت همتون بشم دوستای عزیرم. اشم مشکلو نمینویسم چون تو نت راجع بهش خیلی کم نوشته و اگه کسی از نزدیکانم سرچ کنه میارش. فقط اینو توضیح میدم که تو مغز همه ما حفراتی هست که با بخش های مختلف در ارتباطه و اون مایعاتی که تولید میکنن را میریزن تو این حفرات. این حفرات اندازه مشخص و معلومی دارن که برای دخترم کمی از حد نرمال بزرگتر شده و احتمالا فشار اون مایع زیاده. البته خدا را شکر دکتر هیچ آنومالی دیگه ای ندید. سه جا سونو رفتم تو یک روز و همه تایید کردن. آخرین جا که رفتیم خیلی ماهره. گفت منکن هم هست تا یکماه بعد از تولد خودش جمع بشه شایدم نشه. در حاع حاضر هم نمیتونیم هیچ کاری کنیم و باید دنیا بیاد ببریمش دکتر نغز و اعصاب بررسیش کنه. خودم کارم گریس. فقط ختم قران گرفتم تا حتی زودتر از تولد خیالم راحت بشه و مثلا این سری برم سونو بگه نرمال شده و ایشالا خدا هیچ بندشو با مریضی بچه امتحان نکنه اصلا تحمل ندارم تا بعد از تولدش. فقط زمان قران خوندن ارومم بقیه اوقات اصلا از فکرش نمیام بیرون و اشکام جاری میشه. دکتر برای جلوگیری از مشکلات ماشی از زایمان زودرس بهم آپپول بتا متازون داده که تا حدی خواب آوره و سه تا سه تا با هم میزنم با این وجود شبا تا صبح اگه 3 ساعت بخوابم. دوستای عزیز و همراهم میدونم شماها بیشتر از هر کسی درد دلمو میدونین و درک میکنین. خیلی امیدوارم خدا دعاختونو در حق دخترم مستجاب کنه. مرسی از لطفتون. تک تک شما دوستان ندیدمک میبوسم
وای نفس جونم خیلی حالم بد شد برات الان صورتم از اشک خیسه با خواندن متن هات موهای تنم سیخ شد خیلی خیلی نگرانتم عزیزم،ایشالا که هیچ مشکلی پیش نیاد برات از ته قلبم دعا میکنم گلم