2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10475 پست
ای وای نفس جونم،نمیفهمم چی میگی مشکل خاص یعنی چی؟؟ مگه میشه تا الان معلوم نشده باشه نفس برو جای دیگه انشااله سونو اشتباه باشه نفسم فقط سعی کن اروم باشی انشااله خدا لطفشو شامل حال کوچولوت میکنه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفس جونم به نیت سلامتی گل دخترت واسش زیارت عاشورا و ایت الکرسی میخونم انشااله که هیچی نیست
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
چی بگم مینو اینقدر مواظب بودم که نگو اما خوب تو بیمارستان که میرم واسه امپولا پر از مریضه مخصوصا قسمت تزریقات که همه سرفه میکردن میدونستم منم میگیرم اخر
قربون لطف و محبت همتون بشم دوستای عزیرم. اشم مشکلو نمینویسم چون تو نت راجع بهش خیلی کم نوشته و اگه کسی از نزدیکانم سرچ کنه میارش. فقط اینو توضیح میدم که تو مغز همه ما حفراتی هست که با بخش های مختلف در ارتباطه و اون مایعاتی که تولید میکنن را میریزن تو این حفرات. این حفرات اندازه مشخص و معلومی دارن که برای دخترم کمی از حد نرمال بزرگتر شده و احتمالا فشار اون مایع زیاده. البته خدا را شکر دکتر هیچ آنومالی دیگه ای ندید. سه جا سونو رفتم تو یک روز و همه تایید کردن. آخرین جا که رفتیم خیلی ماهره. گفت منکن هم هست تا یکماه بعد از تولد خودش جمع بشه شایدم نشه. در حاع حاضر هم نمیتونیم هیچ کاری کنیم و باید دنیا بیاد ببریمش دکتر نغز و اعصاب بررسیش کنه. خودم کارم گریس. فقط ختم قران گرفتم تا حتی زودتر از تولد خیالم راحت بشه و مثلا این سری برم سونو بگه نرمال شده و ایشالا خدا هیچ بندشو با مریضی بچه امتحان نکنه اصلا تحمل ندارم تا بعد از تولدش. فقط زمان قران خوندن ارومم بقیه اوقات اصلا از فکرش نمیام بیرون و اشکام جاری میشه. دکتر برای جلوگیری از مشکلات ماشی از زایمان زودرس بهم آپپول بتا متازون داده که تا حدی خواب آوره و سه تا سه تا با هم میزنم با این وجود شبا تا صبح اگه 3 ساعت بخوابم. دوستای عزیز و همراهم میدونم شماها بیشتر از هر کسی درد دلمو میدونین و درک میکنین. خیلی امیدوارم خدا دعاختونو در حق دخترم مستجاب کنه. مرسی از لطفتون. تک تک شما دوستان ندیدمک میبوسم
وای نفس جونم خیلی حالم بد شد برات الان صورتم از اشک خیسه با خواندن متن هات موهای تنم سیخ شد خیلی خیلی نگرانتم عزیزم،ایشالا که هیچ مشکلی پیش نیاد برات از ته قلبم دعا میکنم گلم
بچه ها تو رو خدا یکی بانی ختم بشه واسه دختر نفس جون،من میترسم نتونم حتما اسم منو هم بنویسه