2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست
سلام دوست جونا،من الان رسیدم خونه دیگه نا ندارم متاسفانه دکتر گفت با توجه به ذخیرت تخمکا کمن و خوبم رشد نکردن داروها رو عوض کرد و مریونال داد گفت شاید به این جواب بده کلا ٧ تا تخمک داشتم ساز ١٠ سه تا ١١ دو تا و سیزده هم دوتا سایز اندو هم ٧ شاید یکمی بیشتر واسه روز ٨ اینقدر که من گرمی و چیزایه تقویتی خوردم این شدن نمیدونم چی میشه پانکچر افتاد شنبه اگه سایزا خوب باشه و گفت اگه باکیفیت باشن احتمالا فریز میشن واسه ماه بعد دیگه نمیدونم چی میشه هرچی خدا بخواد زیاد سرحال نیستم فردا میام کامل تعریف میکنم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام یاس گلم نگران نباش منم دیدم بعضیها را که به گونال جواب جواب ندادن و با مریونال جواب گرفتن. البته من هم تعداد فولیهام همین اندازه بود اما با سایز بالاتر که گونالو روزی سه تا کرد و سه شنبه رفتم سونو روز شنبه پانکچر شدم اما فقط 7تا تخمک گرفته بود و از اون 7 تا هم 5 جنین خوب و یکی کیفیت پایینتر تشکیل شد. ایشالا که همه چی خوب پیش میره گلم. امل یک جیزو نفهمیدم. چرا تخمکات باید فریز بشن؟!میگن جنین فریز بشه کیفیتش بالاتر میمونه تا تخمک
سلام خواهری ها امروز موعد پریم بود از دیروز همش قلکم داد تا برم بی بی بزنم امروز صبح زدم و نتیجه منفی شد بازم به خیال اینکه یه هفته مونده تا موعد ازمایش بهش اعتنا نکردم‌ هنوز پری نشدم دعا کنید نی نی در کار باشه و پری نشم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
من نا امید نمیشم تا اینکه خدای نکرده...همش میگم اون دردا این ورم سمت راست زیرشکمم پا درد ها که حالا اوایل شب میاد سراغم حتما خبرایی هستش تازه من نزدیک پری جوش میزنم هنوز خبری نیست من باید مادر شده باشم و همسری مهربونم پدر من میدونم یه خبر خوب در راهه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
شاینا جون من بیمارستان مهر بیش دکتر ک میرم این سونو واسه روز ٨ پری بود در واقع روز ٧/٥ پری نه استرادیول هم نخوردم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
الی جونم نا امیدی کدومه تو هنوز یه هفته وقت داری بهتری فضولی نکنی و الکی اعصاب خودتو خورد نکنی مطمئنم تو مامان میشی و همسرت هم بابا،امیدت به خدا باشه
بچه ها بیاین راهنماییم کنین چکار کنم فولیا بزرگو کپل مپل بشن به خدا دارم کلافه میشم میگم الان با دکتر حرف میزدم گفت ازمایش تیروییدتو نشون دکتر بده خیلی سریع اخه لب مرزه، کم کاری ممکنه باعث بشه تخمکا بزرگ نشن؟؟؟؟
مرسی مینو جون و نفس جون انشااله هر چی خدا بخواد
نفس جون یه جورایی احساس بدی بهم دست داد احساس کردم دکتر داره امادم میکنه دکتر گفت شنبه بیا واسه پانکچر اگه رحمت خوب بود و شرایطشو داشتی واست انتقال میدیم اما اگه شرایط خوب نبود جنین ها رو میفرستیم واسه فریز که باید ببینیم قابلیت فریز دارن یا نه اگه خوب بودن میفرستیم واسه فریز اگرم نبودن.... ماما هم گفت شنبه میای واسه پول عمل ٣٨٥٠ بیار اگه جنین واسه فریز بود ٦٠٠ هم واسه فریز میگیریم همین اگه اگه ها منو داغون کرده