2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست
سلام دوست جونا من چهارشنبه شب آیو شدم و امروز صبح با درد بدی که از زیر شکمم تیر میکشید تا پایین از خواب بیدار شدم حالا سوالم اینه که این درد به خاطر آیو شدنمه یا اینکه چاییدم و هنوزم تا الان دردش میگیره و ول میکنه فقط تا حوله گرم میزارم یکم بهتر میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاس گل عزیزم .منم نمیدونستم یخچاایه یا نه اما رعایت میکردم. ستروتاید و اویترال هر دو زیر جلدی به بازو تزریق میشن. حالا شاید فولیهات خوب بودن و دیگه گونال نداد. ایشالا که همینجور میشه. شاینا جان من بعد از انتقال هم حتی استرادیول نداشتم و بعد از مثبت شدنم به خاطر خونریزی روزی ردتا خوردم که ضخامت آندوم پایین نیاد. عسل کوچولو جون من تجربه آی یو آی ندارم اما اگه دقت کرده باشی الی هم گفته بود درد داره. به نظرم دارو مصرف نکن. احتمال حاملگی بده که حتی سرماخوردگی خوب نیست. ولی میتونی اسنامینوفن ساده بخوری. نمیدونم چرا احساس میکنم دستگاها ها و وسایلشون کلا اونجور که باید استریل نیست چون خودم درست بعد از انتقال هم ترشحومایل به زرد گرفتم و هنوزم گاهی دارم. شاید درد هم نشانه عفونت باشه. به نظرم از دکتر زنانت بپرس
مرسی نفس جون،انشااله شاینا جون به منم استرادیول نداده فعلا اما دیدم که از دو تا تا شش تا خوردن بچه ها،انشااله بالا میره عسل جون انشااله بارداری تا میدونم قرص سرماخوردگی ممنوعه اما همونطوری که نفس جون گفت استامینیفن ساده میتونی بخوری
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
شاینا جون انشااله بارداری و اینا هم از نشونه هاشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یاس گل جون و نفس جون ممنون که جوابمو دادین.نفس جون یادمه الی جون هم گفته بود درد داره ولی من از این میترسم که به قول شما عفونت باشه.عصر زنگ میزنم مطب سوال میکنم چون از دیشب تا حالا تا سرفه میکنم هم درد میاد بعضی وقتا هم تا راه میرم چنان درد میگیره که دولا میشم
پس نگران نباش عزیزم. حتما به خاطر تزریق اینجوری شدم. من خودم هم بعد انتقال تا حدی در زیر دل داشتم. حتی عذر میخوام دفع ادارم مشکل داشت. احتمالا به علت تحریک تخمدانها و بزرگ تر شدنشون و بعد هم بیشتر آزاد کردن تخمکه. بالاخره زخم میشه جای فولی ها دیگه
زنی زیبا و نازا پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید از خدا فرزندی صالح برایم بخواه. پیامبر وقتی دعا میکند و وحی میرسد او را نازا خلق کردم. زن میگویدخدا رحیم است و میرود. سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید نازا و عقیم است.زن اینبار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود. سال سوم پیامبر وقت زن را با کودکی در آغوش میبیند. با تعجب از خدا میپرسد :بارالها،چگونه کودکی دارد اوکه نازا خلق شده بود!!!؟ وحی میرسد:هر بار گفتم عقیم است ،او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. چه خوب بود اگر غم ها را در برابر رحمت الهی باور نمی کردیم... ****** با دعا سرنوشت تغییر میکند... از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود.... 💙 ******* میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ایکاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا..
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی