2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست
نفس جونم دقیقا ما در اوج خوشحالی هم غم داریم.وقتی همسرم اومد بیمارستان دیدنیم،جلوی بقیه دوتایی شاد و خندان بودیم.به محض اینکه تنها شدیم،بغض هر دومون ترکید. ولی هر چی میگذره شادیه خیلی خیلی پررنگ تر میشه.باورم نمیشه که حال همسرم اینقدر خوب باشه،نگران نباش گلم.بالاخره اینم یکی دیگه از مراحلی هست که باید بگذرونیم.راستی زایمان شما کی هست؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی ثمین جونم،انشااله که گیر بیاد اره واقعا همین طوره ما پشت خنده هامونم غم هست اما خوب خدا رو شکر ما به همین قدرشم راضی هستیم بهتر از همیشه غصه دار بودنه انشااله که روز به روز شادیهامون بزرگتر میشن ما هم که به خاطر اینکه واسش سختی کشیدیم قدرشو بیشتر میدونیم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مامان ثمین مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه عزیزم ان شا الله خوش قدم و خوش روزی باشه و زیر سایه پدر و مادر صدو بیست سال عمر بابرکت داشته باشه شبها که پامیشی شیرش میدی خییییییییییلی برامون دعا کن ان شا الله خدا جواب صبرتونو بهتون بده و از این به بعد روزهای آروم، شیرین،خوش در انتظارتون باشه مامان پارادایز عزیز مبارکت باشه. ان شا الله تا آخر بارداری به خوبی و آرومی پیش بره و به سلامتی به دنیا بیاد
یاسی جونم اصلا نمیتونم حرفی بزنم که مرهمی باشه برای دل شکستت. فقط میتونم بگم به خدا اعتماد کن. من و شما و همه دوستای اینجا مامور به عمل هستیم نه نتیجه. همه ما باید نتیجه رو به خدا واگذار کنیم. نمیدونم چه روزای سختیو داری میگذرونی یعنی هیچ کس نمیدونه و نمیتونه بفهمه چطور داری صبحتو شب میکنی و شبتو روز... تنها کاری که از دستمون برمیاد اینه که برای آرامش زندگیت دعا کنیم... تو لیاقت مادر شدن داری. نذار همسرت غمگین ببینتت. دل اونم شکستس. پاشو دختر خوب پاشو یاعلی بگو. نذار این غم وادارت کنه خدایی نکرده کفر بگی. قــــــــــــــــــــــــــــــــــــوی باش. قصه مشترک همه دوستای این تایپیک اینه که: ما داریم برای خوشبختیمون میجنگیم. برای خوشبخی عشقمون. امیــــــــــــــــــــــــــــد داشته باش.نذار ببینه داری به خاطرش میشکنی. نذار دل سرد بشه...
مرسی مینو جونم که زحمت کشیدی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
به سلامتی نفس جون انشااله به سلامتی نی نیتو بغل بگیری
به دکتر زنگ زدم گفت من فقط داروخانه هیراد رو میدونم دیگه از شهر خودمون گونال با خودم اوردم از صبح تا حالا هم دنبال ستروتاید گشتم تا پیدا کردم داروخانه سیزده ابان داشت البته فقط ستروتاید داشت و گونال نداشت،خوب شد که با خودم اوردم فقط نفس جون ستروتاید هم یخچالیه؟؟ چیزی نگفت ولی من گذاشتم یخچال واسه اطمینان بعد تزریقش زیر جلدیه یا عضلانی؟؟ با هم بزنمشون؟؟؟ مرسی