2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشااله هر چی خیره پیش میاد من که امیدم به خدا و دعای خیر شما دوستای گلمه و گرنه از دست خودم که کاری برنمیاد
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مینو جونم منشیش بهت میده شماره رو اما خودمون داریم اگه خواستی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
اره مینو جون منم شنیدم ای وی افیا رو سز میکنن
اره منم اینطور شنیدم که سز میکنن،میشه برام شمارشو خصوصی بفرستی بهمراه اسمش؟مرسی بعد یه سوال دیگه،شما مطمئنی روزی که میری بیمارستان واسطه هماهنگ کرده با اهدا کننده که نمونه داده باشه به بیمارستان که داری میری اونجا،یه وقت نری خبری از اهدا کننده نباشه گلم
خبری ازش نباشه از بیمارستان میگیرم مهم نیست
ولی تا حالا صد بار بهش زنگ زدم گفته خیالت راحت
سلام ثمین جونم مبارکه ان شا الله قدمش پر خیر و برکته ..ان شا الله هر دوتون همه چیزو فراموش میکنید گلم برای منم دعا کن این روزا منم باید چنین تجربه هایی رو حس میکردم ....
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
نمیدونم،من که شنبه نوبت سونو دارم چی رو بپرسم؟؟