2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره دیگه ،واسه من داروها رو نوشت شش ماه پیش اما من نمیخواستم برم تو سیکل وقتی تصمیم گرفتم شروع کنم زنگ زدم واسطه همون موقع گفت سراغ دارم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
به واسطه باید زنگ بزنی البته دکتر گفت اگه نمیخوای از واسطه بگیری از بیمارستان میتونی بگیری اما بیمارستان واسه گروه خونی زیاد دقت نمیکنن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام به دوستهای خوبم.ممنون به خاطر تبریکهاتون.ایشالله شماها هم نی نی دار شین به زودی و اونهایی هم که نی نی هاشون تو راهن صحیح و سالم بیان تو بغلشون. در مورد شباهت که خدا را شکر ما اینقدر تنوع چهره تو فامیل داریم که چیزهاییش که شبیه خودمون نیست به یکی میچسبونیم.شوهرم خییلی زیبایی بچه براش مهم بود.آخه خودش خوشگله.حالا بچه مون هم به نظر خوشگل میاد ولی هیچیش شبیه شوهرم نیست.اینقدری که استرس قیافش را داشتم استرس زایمان را نداشتم!!!خانواده ها مخصوصااااا پدر همسرم بسیار ذوق دارن براش. از حال و احوال خودمون هم بخواین تو این روزها با شوهرم خنده و گریه مون با همه.شوهرم خیییلی دوستش داره.خدا مهرش را به دل شوهرم انداخته،حسااابی هوای من رو هم داره،ولییی دلش هم حسابی شکسته است.اینقدر دلم براش کباب میشه که نگو.واقعااااا همسرهای ما خیییلی باید صبوری کنن.موقع شیر دادن به پسرم همش اشکم درمیاد و به خدا میگم فقط هوای دل شوهرم را داشته باش که میدونم توش چه خبره الان. ولی واقعا روزهای خوبیه با تمام سختیها و دل شکستگیهاش.امیدوارم به زودی زود همتون تجربش کنین.ارزش تمام سختیهایی که میکشیم را داره.
ما هم b هستیم یعنی اگه من سری بعدی رفتم برای نوشتن دارو،شماره ی واسطه رو هم باید بگیرم یا خود دکتر بهم میده؟بعد واسطه خودش وقتی پیدا کرد تماس میگیره؟ازمایشات سلامت اهدا کننده رو هم خود واسطه میبره ازش میگیره؟به ما هم جواب ازمایشات رو نشون میدن؟یه وقت کلک نزنن
مینو جون شماره واسطه رو خودمون داریم باید مرتب زنگ بزنی من ندیدم خودش با کسی تماس بگیره،جواب ازمایشا رو نشون دکتر میده و دکتر تایید میکنه مینو جون انشااله که کلکی تو کارش نیست اما کاری از دستمون بر نمیاد به غیر از توکل دیگه مجبوریم اعتماد کنیم و خودمون رو به خدا بسپاریم
سلام یاس جونم مرسی خوبم شما خوبی به سلامتی داری میری تو سیکل ان شاءالله دست خانم دکتر سبک باشه و همون بار اول بگیره منم دراز کش خوابیدم اصلا نمی تونم به راحتی غلت بزنم یهو یه درد هایی سراغم میاد باز ول میکنه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
اخیییی ثمین جونم خدارو شکر که همه جی خوبه رفتار اقای پدر هم خوب طبیعیه خدا خودش دل شکستشو ارووم کنه انشااله ثمین جونم رفتار شوهرت واقعا مثل رفتار شوهرمه انگاری این لحظه ها و اتفاقا تو زندگیه ما داره اتفاق می افته خدارو شکر که نیمه راهو رفتی مطمئن باش اینا هم میگذره با بزرگتر شدنه نی نی شوهرتم اروم تر میشه سعی کن اروم باشی نی نیتو که شیر میدی ما رو هم دعا کن انشااله روز به روز خوشبخت تر شی روز به روز شادتر و روز به روز دل مهربونتون اروم تر بازم مبارک عزیزم
انشااله که خیره الی جونم ،دست دکتر خیلی خوبه انشااله واسه تو هم خوبه و مامان شدی منم واسه الی جونم خونمون رو گلبارون میکنم انشااله