2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مهربانو جان،از حضورت در این تاپیک متاسفم،اما امیدوارم که به زودی نتیجه ی مثبت بگیرید،من دارم از طریق بیمارستان مهر و زیر نظر دکتر ک اقدام میکنم،هزینش برای گرفتن جنین 11میلیون میشه البته اگه بخوای برات تعیین جنسیت کنن3 میلیون هم اضافه میشه، اول میری ویزیت میشی بعد برات ازمایش تکمیلی مینویسه انجام میدی بعد بهمراه جواب ازمایش و برگه ی دادگاهت میری پیش دکتر برات سونو و دارو میده بعد تو سیکل قرار میگیری،اینطور که دوستان هم گفتن تقریبا 2 تا3 ماه طول میکشه تا برات جنین پیدا کنن
سلام خواهر جونا عزیزان به من گفت ۲۰روز دیگه از بده میشه یکشنبه هفته بعد که نه هفته بعدش من که هر روز درد داشتم اولا کمر درد و زیر شکمم درد میکرد چند روز هم پا درد دیروز هم کلا درد نداشتم امروز هم پهلو پاها و کمرم درد دارم نوک سینه راستم هم کمی درد میکنه کلا بلاتکلیفم که درد خوبه یا بد توکل بر خدا هر چی برام خواست
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ای جااااانم الی جون نوک سینت درد گرفته. ایشالا نشونه بارداری باشه. البته خوب دردهایی که داری میتونه به دلیل مصرف دارو هم باشه. ما که دعا میکنیم حامله باشی. اما در هر حال اصلا نشونه بدی نداری و نگرانی را کنار بذاز
الی جون چقدر دیر ولی میخواسته حسابی بتا بالا رفته باشه،انشااله که نوک سینه هات واسه بارداری درد میکنه ما فکر خوب میکنیم تا اتفاقای خوب خوب واسمون بیافته الی جونم انشااله مامان شدی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مینو جون دکتر ک واسه منم فقط سونوی روز ٨ رو نوشت البته منم به خاطر دوره درمانم چند تا سونو داشتم دو سه ماه پیشم رفتم سونو شکمی یه فولی ٢٠ داشتم و چند تا ١٠ و یازده سایز اندو هم ٧/٨ بود فکر کنم عسل کوچولو انشااله ایوت خوب بوده و تو هم با این ایو مامان میشی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یاس گل جونم راستش رو بخواین من اون روز که رفتم پیش دکتر سونوهامو نبرده بودم فکر کنم واسه همین واسم سونو نوشت،بنظرتون اگه سونوهامو ببرم قبل از اینکه برم سونویی رو که نوشته بدم همون روز قبول میکنه؟اما سونوهام مال چند ماه پیشن
واسه منم اخریش مال روز قبل بود که رفته بودیم ابن سینا اما سونوهای قدیمیم هم همون بود ، اگه راحت میتونی بری پیشش برو سونوهاتو بهش نشون بده اما به نظرم سونو جدید بری خوبه خودتم مطمئن میشی