الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوستای گلم امروز روز چهارم پریمه بعد یکسال سرما خوردم به حال مرگ،چکار کنم میتونم دارو بخورم یا امپول بزنم از بس عطسه کردم و سرفه کردم هلاک شدم پوست بینیم کنده شده دیگه هر کس راهی بلده بیاد کمک
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
الی جون دلم پیشته. ایشالا خوش خبر میای عزیزم. یاس گلی یلدا گفت مهمون خارج از کشور داره و مدتی درگیرشونه و خوبیش اینه که مدتی به گشت و گذار و تفریح میگذرونه. خدا کنه تو روحیش تاثیر مثبت داشته باسه. یاس گلم نگران نباش فقط زود برو دکتر که حالت خوب شه و بعد از انتقال سرفه و عطسه نداشته باشی
ممنون نفس جان خیلی استرس دارم دیشبم آمپول hcg زدم.فقط میخوام بدونم بعد انتقال باید چه جوری استراحت کنم آخه خونمون آسانسورش خراب شده و گفتن اون هفته درست میشه
سلام سلام سلام امیدوارم حالتون خوب باشه برای مامانای اینده آرزوی موفقیت دارم انشالا که با همین انتقال پیش رو مامان بشن یه سوال دارم ازتون،من ازمایشاتم رو اذر ماه انجام دادم به غیر سونو که هر زمانی که رفتم بیمارستان انجام میدم،اما ممکنه تا تیر ماه نرم بیمارستان به نظرتون ایرادی به ازمایشم نمیگیرن و بگن تاریخش دیر شده دوباره تکرار کن؟؟؟؟
عسل جونم به نظرم آی یو مثل حاملگی طبیعی هست. البته چند ساعت اول بهتره زیاد راه نری یا پله بالا پایین نکنی. اگه بشه دو سه ساعت ایتراحت کن جایی بعد اگه پله هاتون زیاده بالا برو. بعدش به نظرم روز 6 و 7 و 8 مراقب حرکاتت باش و استداحت نسبس داشته باش که لانه گزینی اون روزا هستش احتمالا. و بعد از اونم ایشالا با خبرهای خوب میای
مینو جان من هم دقیقا مثل شما بود شرایطم و آزمایشم برای آذر و دی و نهایت بهمن ماه بود به جز سونو. فروردین رفتم پیش دکتر ک و اکی داد و دارو نوشت و تیر خودم بهش زنگ زدم و سیکلو شروع کردم و اسمی از آزمایش مجدد نیاورد
سلام دوستای گلم . یه راهنمایی میخواستم . عزیزانی که اخیرا بیمارستان مهر یا ابان با دکتر ک یا ط تحت درمان بودن و از جنین اهدایی استفاده کردن یا با استفاده از اس اهدایی میکرو یا آی وی اف کردن لطف کنن و هزینه ها و روند درمان و طول مدت درمان رو بهم بگن. ممنون میشم. من نامه دادگاه واسه جنین دارم. فقط برام مهمه که کجا بهتر و سریعتر کارو انجام میدن . البته هزینه هم مهمه.