الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام دوستان یاس گلم ممنونوعزیزم کاش واقعا پیشم بودی رز جان هزینش مهم نیس شاید برم ....گاهی واقعا نیاز دارم با یوی صحبت کنم
روزگارا:
تو اگر سخت به من میگیری،
با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،
… گرچه دلگیرتر از دیروزم،
گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند،
لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست
زندگی باید کرد….
یاسی جون حتما برو،ماها یه سری از مشکلاتمون از اونجاس که مجبوریم حرفمون رو تو دلمون نگه داریم و با کسی حرف نمیزنیم با دردل کردن دلت سبک میشه حتما ورزشگاه بروه واسه روحیت خیلی خوبی واسه ورود نی نی هم اماده میشی نی نی مامان بی حالو افسرده نمیخواد
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام دوستان امیدوارم هر کدومتون تو هر مرحله ای که هستید موفق باشید. دخترا با کلمه به کلمه درد دلاتون اشکام سرازیر شد انگار نوشته های خودمو میخوندم از خدا میخوام هیچ کس حال این روزهای منو تجربه نکنه این تنها دعاییه که از وقتی مشکلمونو فهمیدم مدام از دلم میگذره. خانمها یه کاربری به اسم رادیکال اومد و یه مطالبی از درمان همسرشون نوشتن من واسشون درخواست دوستی فرستادم ولی هنوز جواب ندادن اگر کسی تاپیک زدن بلده بی زحمت صداشون کنه شاید بیان سایت سر بزنن و ببینن. من بلد نیستم و هم اینکه با موبایل میام اغلب سخته برام. ممنون میشم ازتون.
سلام دوستهای خوبم پسر ما هم بالاخره به دنیا اومد.براتون از ته دل این روزها را آرزو میکنم.موقع زایمان برای همه بچه های امید زندگی دعا کردم.ایشالله خدا به زودی جواب صبر همتون را بده.
به به ،به سلامتی عزیزم قدم نو رسیده مبارک واسمون تعریف کن زود طبیعی اومد،شبیه کیه؟چقدری خوشکله،از حالو هوای مامان بابایه گلش بگو از خانواده ها یه بوس گنده هم از طرف من از لپش بگیر
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
به به ثمین جان عزیزم بسلامتی گلم انشالا خوش قدم باشه و صالح و نام آور،زایمانتون طبیعی بود یا سزارین؟از حس وحالتون بگین،گروه خونی و شباهت ظاهری رو نیز ذکر کنید،بسیار متشکرم