2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156150 بازدید | 10472 پست
واسه ما هم b هست من که با واسطه حرف زدم گفت همین الان دارم البته ما اس میخوایم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بوس،خواهش میکنم وظیفم بود شب بخیر عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
الی جان به سلامتی عزیزم.ایشالله با خبرهای خوب بیای. یاس گل جونم تو ایوای دفعه اول عین معاینه معمولی بود برای من و همش 20 ثانیه هم طول نکشید.دفعه دوم یکم عمیق تر تزریق کرد که خییلی کم درد داشت و حدود یکی دو دقیقه طول کشید ولی دفعه آخر نمیدونم دکتر چیکار کرد که حدود 5-6 دقیقه طول کشید خیییلی درد داشتم.یعنی زیر دلم مثل درد پریود بود.من چون عکس رنگی نگرفتم نمیدونم درد اون چه جوریه.ولی دکتر گفت چون دهانه رحمت باز نمیشده تحریکش کردم و ممکنه لکه بینی داشته باشی که من تا فرداش داشتم.کااامل برات توضیح دادم که دیگه شوکه نشی عزیزم!!
یاس گل جان همونطور که ثمین جان گفت بستگی به دهانه رحمت داره. حتی توی برگه ای که عکس جنین و مشخصاتش هست و روز انتقال بهت میدن به عنوان یک آیتم سختی انتقال جنین را نوشتن که برای من نوشته بود راحت. احتمالا برای شما هم راحت باشه چون تو عکس رنگی میزان دردت معمولی بود. درد انتقال برای من فقط در حد قرار دادن دستگاه معاینه بود و خیلی راحت بود و اثلا دردی یادم نمیاد. انتقالشم که اصلا درد نداشتم. یا شاید اونقدر هیجان داری و مشغول دعا هستی که دردی نمیفهمی. البته بگم اون دسگاهی که روز عکس رنگی برات میزارن اولا که به خاطر معمولی بودن تخت بدنت تو شرایط ایده آل نیست و قرار دادنش درد داره کمی و از طرفی دکتر رادیولوژیست هست و تبحری نداره. اما تخت انتقال خیلی راحته. حتی سر و تنه پایینتر از باسن قرار میگیره یعنی شیب معکوس داره و خوش بدنو شل میکنه انگار. دقت کن دردشو با عکس رنگی مقایسه نکردم ها. درد عکس رنگی به خاطر تزریق با فشار اون محلوله. من زمانی را گفتم که اولش اسپکلوم را قرار میدن
غزل جان عکس بگیری خیالت راحت تره ثمین جون دیگه همین روزا گل پسر میاد ایشالا. خیلی برات آرزوهای خوب دارم.ایشالا با سلامتی و دل خوش یلدا جون مشغول مهمونداری هستی خبری ازت نیست؟
غزل جان و مینوی عزیز گسیله اینجاس که فقط مشکل از بسته بودن لوله ها نیست و گاهی لوله ها عفونت یا بیماری خاصی دارن که اسمش یادم نیست و موادی ترشح میکنن که باعث میشه جنین نتونه لانه گزینی کنه. یعنی حتی آی وی اف را هم که نیاز به لوله نداره را با مشکل مواجه میکنه. وای به حال آی یو آی که اگه لوله مسدود باسه اصلا موفق نمیشه. برای امثال ما که با این سختی همه چیو جور میکنیم تا اقدام کنیم وافقعا ریسک کردن نمی ارزه و توصیه من اینه که حتما عکس رنگیو بگیرین و با خیال راحت وارد سیکل بشین. برای عفونت هم قبلش باید عفونتو درمان کنی بعد عکس بگیری. ضمن اینکه تا عفونت داری که بچه دار ننیشی یا با مشکل مواجه میشی. پس حتما عفونتتو درمان کن غزل جان