2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156150 بازدید | 10472 پست
سلام دوستهای خوبم. مینو جان من با آیو باردار شدم. غزل جان من دفعه سوم که رفته بودم پیش دکترم برای سونو روز یازدهم، بهش گفتم برام عکس رنگی بنویسه که اگه ایندفعه هم منفی شد برم عکس رنگی بگیرم ولی خدا را شکر مثبت شد و دیگه کار به اونجا نرسید. نفس گلی پسر ما هم همه را معطل خودش گذاشته،دیگه چهل هفته ام تمومه ولی هنوز ظاهرا قصد اومدن نداره.خدا را شکر این روزها حال همسرم خیلی خوبه.هنوز گاهی بغض میکنه ولی انگار دیگه پذیرفته که تقدیر ما هم این بوده که اینجوری بچه دار شیم.ایشالله همه دوستهای اینجا هم به زودی منتظر به دنیا اومدن نی نی های عزیزشون باشن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهر جوونا من درد داشتم مثل عکس رنگی الانم زیر شکمم درد میکنه کمی بد میشینم درد دارم مثل گرفتگی عضله یه نقطه درد میکنه یه سوال بپرسم از صبح درگیرشم صبح دستشویی بودم کمی یبوس بودم ولی یهو احساس کردم چیزی ازم خارج شده نگاه کردم چیزی نبود اگه مشکلی پیش اومده بهم بگید لطفا در ضمن پاهام هم درد میکنه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
به نظرم ما چون قبل انتقال اس یا جنین تخمدانهامون تحریک شدن و متورمن حالت قرارگیری تو انتقال به تخمدان فشار میاره و بعد انتقال درد تخمدان طبیعی هست. الی جون زیاد به خودت فشار نیار و اگه اذیتی سعی کن دراز بکشی. جلوی یبوستت را هم بگیر. خوردن انجیر یا آلوی خیس شده و همینطور روغن زیتون زیاد با سالاد خوبه
غزل جهن علایم عفونت قارچیت چیه؟من آزمایش ادرارم خوبه. سوزش و خارشم ندارم اما عذر میخوام ترشح مایل به زرد دارم. یک دوره آنتی بیوتیک خوردم یک دوره هم پماد کلوتریمازول واژینال استفاده کردم اما بیفایده بوده.میگم شاید اصلا عفونت نیست. از طرفی میترسم باعث پارگی کیسه آب بشه
سلام دوستانی که از عکس رنگی میترسیدن من عکس گرفتم لولهدهام باز بو و اصلاااااا درد نداشتم فقط فقط یه جای خوب برین واسه عکس و خودتونو شل بگیرین هیچی نیس من بیمارستان رضوی رفتم الی جانم ان شا الله همیندبار مامانی گلم ...دنبال علایم نباش کاملا بی خیالرباش به کارای روزمرت برس اگه قسمتا باشه حامله میشی ...من اون ماهی که باردار شدم 5روز بعد ای یو تولد همسرم بود همه کار کردم خونرو تمیز کردم کلی تزیین کردم کیک پختم و خامه کشی کردم دسر درست کردم و شام کلی هم هیجان داشتم چند بارم موقع فیلم برداری دویدم اما شد... نفس حان فک میکنم ترشحاتت طبیعیه منم اخرا داشتم اگه سوزش و خارش نباشه مورد نداره بچه ها برام دعا کنید حالم بده...حس میکنم ایمانم خیلی ضعیف شده
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
ثمین جون و نفس جون مرسی راستی نفس جون پانکچر خیلی درد داره؟؟الان یکی تایپیک زده بود خیلی درد داره بعدش فقط جیغ میزدم،اینجوریه؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
الی جون زیاد فکر نکن بهش خیلیا این دردو دارن انشااله خیر باشه و این ماه مامانی سعی کن اروم باشی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یاسی جونم این چه حرفیه میزنی عزیزم تو روزایه سختی گذروندی خوب طبیعیه یکمی ناراحت باشی اینا کم شدن امید نیست فقط یکمی دلگیری،یکم که بگذره دلت اروم میشه فقط دوباره شروع به اماده شدن کردی که بری تو سیکل میبینی که دلتم پر از امید میشه
ثمین جون خیلی مواظب خودت باش وقت زایمان دعامون کن تا ما هم مامان بشیم،خدا کوچولوت رو واسه مامان بابای مهربونش حفظ کنه
مرسی یاسی جونم. ایشالا فقط خدا خودش کمکت کنه. عزیزم این چه حرفیه. همین که نگران ایمانتی معنیش اینه که ایمانت قویه و به قول یاس گل فقط دلگیری که اون هم به امید خدا با سیکل جدید خوب میشی عزیزم
یاس گل جون کی گفته پانکچر درد داره. باور کن عین یک خوابه. 20 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه. بعد که بیدار میشی شاید در حد درد خیلی خیلی خفیف پریودی کمی زیر دل و رونت درد کنه که یریع خوب میشه و من حتی تو راه برگشت از بیمارستان درد هم نداشتم با وجودی که تخمدانام خیلی بزرگ شده بودن و تحریک شده بودن و متاسفانه در اثر سلکسان بعو از انتقال اون بلا سرم اومد.