2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156169 بازدید | 10474 پست
همینطکره معجزه جون. خدا را داریم ما سک نکن که بیشتر از همه هم داریمش. از قدیم گفتن خدا یار بیکس ها هست. بچه ها ببخشید اینارو نوشتن و ناراحتتون کردم اما خوایتم یاداوری کنم که خدا را بیش از همه داریم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ خدایا، بر محمد و خاندانش درود فرست وَ طَیِّبْ بِقَضَائِکَ نَفْسِی و مرا به آنچه برایم مقدر نموده‌ای، دلخوش کن وَ وَسِّعْ بِمَوَاقِعِ حُکْمِکَ صَدْرِی سینه ی مرا در برابر آنچه تقدیر توست، فراخ ساز و روح اعتماد به من ببخش وَ هَبْ لِیَ الثِّقَةَ لِأُقِرَّ مَعَهَا بِأَنَّ و به من چنان اطمینانی بخش که با تکیه بر آن، اقرار کنم؛ قَضَاءَکَ لَمْ یَجْرِ إِلَّا بِالْخِیَرَةِ قضای تو جز به نیکی و آنچه که خیر است برایم روان نگشته است وَ اجْعَلْ شُکْرِی لَکَ عَلَى مَا زَوَیْتَ عَنِّی و تو را بیش‌تر در برابر آنچه از من باز داشته‌ای و نداده ای سپاس گویم أَوْفَرَ مِنْ شُکْرِی إِیَّاکَ عَلَى مَا خَوَّلْتَنِی تا در برابر آنچه به من ارزانی کرده‌ای…( صحیفه سجادیه نیایش 35)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای عزیزم سلام منم همیشه دلموبا این دعای امام سجاد آروم میکنم فدای دل شکسته همتون بشم... مامانایی که منتظر بوسیدن روی ماه نی نیاتون هستید دیگه نگران نباشین. مطمئن باشید خدا به خاطر صبری که تو این راه داشتید بهترینها رو با داشتن فرزند صالح ، سالم ،زیبا ،خوش روزی و خوش قدم براتون رقم زده. به خدا اعتماد کنید... من و دوستایی که تو مرحله اقدامن بیشتر از همه محتاج دعای شما مامانای مهربون هستیم میبوسمتون
نفسم حرفات رو خوندم حرفایی که کلمه کلمش حرف دل من ،حرف دل تو و حرف دل همه دوستامون تو تایپیک امید زندگیه با حودم گفتم ببین ما چقدر از هم دورو چقدر بهم نزدیکیم انگار یه نفریم با خاطره های مشترک ،دردای مشترک و اخ روزای تلخ مشترک روز جواب ازمایش اول روزای ناامیدی روز بیوبسی ، از این شهر به اون شهر از این مطب به اون مطب... چشمای نگران و ناامید همسرامون و البته خیلی راه ها که من هنوز نرفتم اما تنها راهیه که وجود داره و منم میرم مثل همه شنیدن حرفایه دیگران مثل همه تحمل نگاه اطرافیان مثل همه تحمل دلسوزیای بیجا معرفی دکترای بی رربط ..... اما فقط اینا نیست خوشیامونم مثل همه،دلخوشیهامون امیدمون پیدا شدن یه دکتر یه واسطه یه اهدا کننده مناسب ،گروه خونی و بزرگترین دلخوشیمون بی بی چک مثبت بتای عالی و شنیدن صدای قلب کوجولومون که اشک به چشمامون میاره ناراحت میشم که کسی به جمعمون اضافه میشه اما واقعا خوشحالم که دوستایی دارم که حرف همو میفهمیم غصه همو درک میکنیم با شادیای هم شاد میشیم نمیبینمشون اما از مادرم و حتی از همسرم بهم نزدیکترن نفس جون وقتی جریان اشناتون رو خوندم یادم به چند وقته پیش اومد یکی از دوستای نزدیکم زنگ زد با صدای بلند پشت تلفن گریه میکرد به زور تونست بگه رفته دکتر و فهمیده که اس شوهرش کمی ضعیفه و نیاز به تقویتو درمان داره دکتر گفته بود ٦ ماه تا یک سال طول میکشه تا نرمال بشه گفته بود میتونی از روشای کمکی استفاده کنی منم خیلی باهاش حرف زدم سعی کردم ارومش کنم واسش توضیح دادم که خدا رو شکر که مشکل حادی نداره تازه روشای کمکی مثل ایو خیلی هم خوبه مثل بارداریه طبیعیه حتی گفتم خیلی زیاد شده مشکلایه مردانه وبعضیا اینقدر مشکلای بزرگی دارن که حتی با ده سال زمانم درمان نمیشه بهش گفتم اروم باش و به خاطر زندگی و همسرش که ماشااله یه پارچه اقاس تلاش کن ولی راضی نمیشد میگفت چرا باید به خاطر اون کلی داروی هرمونی استفاده کنم دوست داشتم بهش بگم من حسرت اینو دارم که فقط چند تا اس باشه حسرت اینکه اینقدر دارو بزنم تا بمیرم اما شوهرم عشقم پدر بشه بابای بچم بشه اینقدر گریه کرد که نزدیک بود عقلمو بزار زیر پامو همه چی رو بهش بگم ،خلاصه یکمی دلداریش دادم اما ... میدونی اخرش چی بهم گفت؟؟ گفت نمیدونم چرا اومدم به تو گفتم تا به درد من دچار نشی حال منو نمیفهمی حق منو تو زندگی نمیفهمی سختیایی که باید بکشم نمیفهمی مزه انتظارو نمیفهمی بعدم گوشی رو قطع کرد خیلی دلم شکست اشکام بی صدا ریخت تا چند روز کارم گریه بود میخواستم بهش بگم تو از کجا میدونی؟از دل من خبر داری؟از دل شکستم از اشکام از غصه هام از دردمو از عمرم از راهی که باید برم واز روزای تلخ انتظار اما حرفی نزدم فقط اشک ریختم تازه از اون موقع هم با من سرسنگینه وقتی از دور منو میبینه راهشو کج میکنه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
فقط یه چیزی در مورد اسم نی نی با من شوخی نکنینا که عمرم بزارم اون انتخاب کنه اخه اسمایی که انتخاب میکنه خیلی زشتن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
خخخخخ چقدر نوشتم تازه نصفشه از حالو هوای شوهر جونا ننوشتم دیگه به بزرگیه خودتون ببخشید
این درد مشترکمون اگه برامون کلی درد اورده ولی یه حسن خوب داشته اونم اینه که ما رو خیلی خیلی به خدا نزدیک کرده..اوایل خیلی به خدا میگفتم چررررا من ولی الان حس میکنم خدا مالخودم تنهاست..خیلی دوستش دارم
روزی که خاله و مادربزرگم میگفتن فلانی بچه شو کاشته نگرفته من تازه اول راه بودم طوری میگفتن انگار گناه کرده یا میگفتن فلانی نه ماه بارداریشو مخفی کرده چون کاشته میترسه بیوفته و حرف و طعنه شون دل منو به درد می اورد چه برسه بفهمن ما هم ... و هم اینکه کلاهیچی به هیچی دلم میسوخت برای خودم برای اونا روزی که زنداییم با لحن بدی بهم گفت چرا بچه نمیارید و من در جوابش گفتم فعلا دو نفره خوشیم تا بعد برگشت گفت تو مفت خوری دلم شکست و با خودم گفتم خوبه خواهرت مشکل داره دل من کجا و دل تو کجا؟!!! وقتی هر کی به من رسید گفت چرا بچه نمیارید داره ازتون میگذره بسه عروس دامادی مرد مشکل ندارن این زنا هستن که بچه دار نمیشن دلم شکست تا قبل اون موقع اگه میگفتن منم باورم نمیشد مگه میشه یه مرد هیچی نداشته باشه. وقتی از عمه خاله و هر زنی که تو فامیل فکر میکنه باهات صمیمی دست مبکشه به شکمتو میگه خبری نیست دلم میشکنه میگم واقعا اینقدر بچه من وجودش برای شما مهمه که تا به من میرسید حرف های می زنید !!!؟؟؟؟کاش همه ما از جمله خودم به حرف ها به تاثیرش تو زندگی هاشون فکر میکردیم وقتی شوهرت هنوز با خودش کنار نیومده و مدام حرف میزنه و یه وقتایی چیزایی میگه که دلت میشکنه و تو مجبوری سکوت کنی و مقاوم باشی وقتی رو تخت معاینه دراز کشیدی و میدونی شوهرت اون بیرون داره با خودش می جنگه دلت میشکنه هم برای خودت هم برای اون و قطره قطره اشک میریزی و نفست بند میاد و میخوای بلند شی سریع بری تا شوهرت اتیش نگیره تا یکی رو نیاری به زندگی و نتونی تامینش کنی و بگه چرا اومدم پیش شما اما یه امیدی تو دلت روشنه که همه چی خوب میشه و پایان هر سختی آسانی است و خدا رو داری ..... همه اینا میره کنار و دلت میخواد داد بزنی هر کی هر چی میخواد بگه من مادر میشم شوهرم پدر ....بازی سرنوشت رو من مینویسم نه تو با افکار پوچ و بیهودت خدا جوون قربونت برم دست همه دوستامو بگیر و بزار حستت کنن و نور امید رو از دل کسی بیرون نکن
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
منم یه قسمت از غلنبه دلمو گفتم سبک شم چون جز شما گوش شنواتری ندارم تو‌رو خدا حلالم کنید که وقتون رو گرفتم
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی جونم حرفات واقعا تکرار روزامه،از ناراحتی دیگه خونه کسی نمیتونم برم از حالا غصه نوروزو گرفتم که بعضی دیدارا اجباریه ونمیشه کاریش کرد من که جز خدا کسی رو ندارم همش میشینم تنهایی باهاش حرف میزنم بهش میگم من خیلی گناهکارم میدونم این عذاب منه ,تو رو به بزرگیه خودت قسم منو ببخش دیگه طاقت ندارم انشااله به حرمت دلای شکسته همه بچه های اینجا خدا بهمون نگاهی بندازه به قول معروف شاید خدا دسته جمعی نگاهمون کرد نفس جونم از صبح هر بار اومدم بغض کنم به یاد حرفت با خودم گفتم مگه نمیدونی خدا کس بی کس هاس پس اروم باش به زودی دست دلتو میگیره
الان که اومدم حرفای بچه ها رو خوندم دیدم واقعا همه چقدر قشنگ مینویسن چقدر قشنگ حرف دلشونو به زبون میارن ،با خودم گفتم شاید یه روز همه این روزا رو نوشتم اسمشم میزارم دل نوشته های امید زندگی نمیدونم خلاصه اگه یه زمانی کتابمو دیدین بخرینش هم دل نوشته هاتون توشه هم یه کمک مالی به دوستتون کردین که اینقده خرج کرده که پول نداره واسه نی نیش شرت بخره،والاااا
الی جونم انشااله همین ماه مامانی و همه غصه هات تموم میشه انشااله
مرسی یاس جوون واقعا ما همو میفهمیم و درک میکنیم درد بزرگیه بقیه میتونن حرف دل و درد شون رو داد بزن و سبک بشن و ماها فقط خدا رو داریم همه چی تو دلمون تلنباره خدا تنها یاورمونه و به قول نفس جوون یاور بی کسی هاست
یاس گلی ان شاءالله نوشتی خبرمون کن من اولین مشتریت اخی قضیه شرت چقدر خندیدم اون روز از احوالات من روز اول که درد داشتم روز دوم خوب بودم ولی دیروز از بعد ازظهر کمر درد داشتم و زیر‌شکمم یه خورده درد میکرد و هم اینکه سمت راست زیر شکمم ورم کرده همسری هم کلی هوامو داره و تا الانش صبح به زود ناز و نوازش کنجدی رو داره و باهاش صبحت میکنه خدا مهر محبت این بچه اگه بشه تو دل همه بندازه