2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156150 بازدید | 10472 پست
اما چه بیوپسی و چه رفتن تو سیکل واسه گرفتن جنین رو گذاشتیم واسه ی بعد از عید که هم از نظر روحی اماده بشیم و هم همسرم قراره اواخر بهمن بره ماموریت ایتالیا واسه همین شرایط جور نیست برای اقدام کردن
انشااله مینو جون من که خودمو به خدا سپردم انشااله خدا خودش واسه هممون خیر در نظر گرفته باشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کلا تابستون واسه انتقال خیلی بهتره ،انشااله موفق باشی عزیزم من تصمیمم رو این ماه یا ماه ایندس اگه نشد اردیبهشت اخه الان راحت تر میتونم استراحت کنم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
گرفتن جنین یه حسنایی داره اما اگه اسی بگیرین حداقلش اینه که نصف ژنا واسه خودتونه و از سلامتو ظاهرو هوشش اطمینان بیشتری داری به هر حال هر تصمیمی گرفتن انشااله موفق باشی عزیزم
مرسی گلم هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم که اس بگیریم یا جنین اما همسرم بخاطر خطری که داروهای ای وی اف داره ترجیح میده جنین بگیریم تا کمتر دارو مصرف کنیم چون با پزشک دارو ساز خیلی در این مورد مشورت کرده و به این نتیجه رسیده
مرسی از دعای خیرت،انشااله خدا واسه تو هم بهترینا رو بخواد و زود مامان بشی عزیزم
من زیر نظر دکتر ک هستم و تصمیمم به گرفتن اس هست راستش من به داروها حساسیت دارم اما ترجیح دادیم شانسمون رو امتحان کنیم
البته پیش دکتر چ هم رفتم اما شرایط رفتن به کرمانشاهو ندارم اخه هر وقت خواستم برم یه مشکلی پیش اومد دیگه دلم با رفتن به کرمانشاه نیست با اینکه بارداری با ایو خیلی خوبه مثل بارداریه طبیعیه دارو هم خیلی کم میگیری نسبت به ای وی اف
من همه کارامو انجام دادم یکی دو ماه پیش میخواستم برم تو سیکل اما دکتر نبودن،حالا این ماه میخوام برم یکم از شرایط جوی میترسم و اینکه دارو ها گیرم نیاد ماه اینده واسم بهتره اما به خاطر اینکه نمیخوایم به کسی بگیم عید نمیتونم استراحت کنم و متوجه میشن تصمیم گرفتم این ماه برم یا نهایتا اردیبهشت
سختی دکتر چ رفتن به کرمانشاه واسه ایو هستش