الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
اما چه بیوپسی و چه رفتن تو سیکل واسه گرفتن جنین رو گذاشتیم واسه ی بعد از عید که هم از نظر روحی اماده بشیم و هم همسرم قراره اواخر بهمن بره ماموریت ایتالیا واسه همین شرایط جور نیست برای اقدام کردن
گرفتن جنین یه حسنایی داره اما اگه اسی بگیرین حداقلش اینه که نصف ژنا واسه خودتونه و از سلامتو ظاهرو هوشش اطمینان بیشتری داری به هر حال هر تصمیمی گرفتن انشااله موفق باشی عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مرسی گلم هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم که اس بگیریم یا جنین اما همسرم بخاطر خطری که داروهای ای وی اف داره ترجیح میده جنین بگیریم تا کمتر دارو مصرف کنیم چون با پزشک دارو ساز خیلی در این مورد مشورت کرده و به این نتیجه رسیده
البته پیش دکتر چ هم رفتم اما شرایط رفتن به کرمانشاهو ندارم اخه هر وقت خواستم برم یه مشکلی پیش اومد دیگه دلم با رفتن به کرمانشاه نیست با اینکه بارداری با ایو خیلی خوبه مثل بارداریه طبیعیه دارو هم خیلی کم میگیری نسبت به ای وی اف
تو خود بهتر میدانی
من همه کارامو انجام دادم یکی دو ماه پیش میخواستم برم تو سیکل اما دکتر نبودن،حالا این ماه میخوام برم یکم از شرایط جوی میترسم و اینکه دارو ها گیرم نیاد ماه اینده واسم بهتره اما به خاطر اینکه نمیخوایم به کسی بگیم عید نمیتونم استراحت کنم و متوجه میشن تصمیم گرفتم این ماه برم یا نهایتا اردیبهشت
تو خود بهتر میدانی