2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
راستی من احساس کردم برای بار اول دارو کم نوشت یا شایدم اشتباه میکنم.قرص لتروزول نوشت از چهارم پری روزی دو تا.سه تا هم آمپول منوتروپین که روز ۷٬۸٬۹ پری بزنم و ۱۳ یا ۱۴ برم مطب که بفرستم سونو.بچه ها به نظرتون داروهام کم نیست؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب شوهرت اول باید کامل تکلیفش با خودش معلوم بشه هر چند تصمیم سختیه.اون شب که تو مطب بودم دلم برا همه شوهرایی که منتظر نشسته بودن سوخت از جمله شوهر خودم تو دلم گفتم خدایا اینجا دیگه نا امیدشون نکن
عسل جان به نظرم بهتره زیر نظر یه متخصص زنان باشی و فقط روز آیو را بری پیش دکتر ایز. عزیزم برای اون مساله آی هم که گفتی برای منم خییییلی سخت بود.الان هم یاداوریش اذیتم میکنه ولی اولا که چاره دیگه ای نبود، ثانیا اونجا چند تا تخته که همزمان برای چند نفر انجام میدن.همین باعث میشه اون لحظه خیلی برات سخت نباشه چون تنها نیستی.
شلر جان بعد از آیو من دو سری اول قرص استفاده میکردم ولی سری آخر بخم آمپولش را داد دکتر و وقتی هم آزمایشم مثبت شد و رفتم پیش دکتر خودم گفت آمپول و شیاف فرقی نداره هر کدوم راحتتری استفاده کن که من شیاف استفاده کردم تا آخر ماه سه
سلام از همه معذرت می خوام که بدونه اجازه وارد این بحث شدم ولی اجازه بدید داستان معجزه وجود دخترمو تو این سایت برای همه بازگو کنم داستان از این جاست که بعد سه سال مراجع به ابن سینا و تشخیص آزو اسپرمی و دوبار ای وی اف ناموفق در ابن سینا از همه جا مونده پیش دکتر م پزشک زنان رفتیم تایه راهی بهمون نشون بده که ایشون گفتن که تنها با تائید دکتر ف مبنی بر آزو می تونید ادامه درمونتونو شروع کنید .برای تائید پیش دکتر ف رفتیم که ایشون گفتن امکان بارداری هست اما با مصرف دو سال گنادپین و اج س ج اونم هفته ای 6 تا . که خدا رو شکر بعد از 15 ماه جواب گرفتیمو از 0 به 40 میلیون رسید الانم صاحب یه دختر خوشکلو نازم اینم معجزه خدا اما پیشنهاد میدم به حرف یه مرکز و یه دکتر اعتماد نکنید .بازم معذرت از همه بخاطر ورود بدون اجازه
برای بعضی ها درمان داره برای بعضی ها نداره ازواسپرمی طوری نیست که واسه همه درمان داشته باشه خوشبختانه شوهرشما مشکلش با تجویز دارو حل شد اما بقیه رو هرچقدر دارو بدی جواب نمیده چرا چون سلول اسپرم ساز ندارن
کاش بیشتر تو ضیح میدادین رادیکال جان دکترا کی هستن ایا مشکل ژنتیکی هم میتونه قابل درمان باشه حداقل مشخصات تلفن تماس میزاشتین. یا اینکه بازم طبیعی باردار شدید یا ...
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوستای گلم که بیوپسی کردن و جوابش منفی بود و توش نوشته که سلولهای اسپرم ساز وجود نداره یا به علت مشکل ژنتیکی بچه دار نمیشن الکی فکرتون رو مشغول نکنین و البته که کسی منکر رحمت خدا و معجزش نیست اما خوب من فکر میکنم معجزه زندگیه ما جای دیگس حالا اگه همسرایه ما این سلولا رو داشتن واقعا ارزش داشت وقت وهزینه بزاریم اما وقتی حتی سلولش وجود نداره و از لحاظ ژنتیکی هم امکان ساختش نیست بهتره تو راهی که هستیم پا سست نکنیم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...