2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156109 بازدید | 10472 پست
حالا من بگم،از فردا خونه تکونی شروع میشه امروزم واسه خودم مربای به ساختم و کلی خرید کردم اما داروها یافت نشد امپول ستروتید کجا گیر میاد چه قیمته؟؟یخچالیه؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
گونال هم یافت نشد،دکتر هم میگه فقط گونال
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدونم یلدا جون مثلا گونال یخچالیه اما ستروتید رو نمیدونم،تازه شکر خدا اصلا گیر نمیاد
راستی یچه ها امروز ی اشنای شوهرم منو دید باز اول داشت حرف میزد یهو گفت راستی تو شوهرت عقیمه؟!؟چرا دکتر نمیرین!منم برگشتم گفتم نه حوصله دوا درمون نداره دکتر گفته باید عمل بشه شوهرم امادگیشو نداره فعلا.اخه میخاستم بگم ب شما چه چرا انقدر فضولی مردمو میکنید حالا خودش دختر ترشیده بود باید میگفتم وا جرا ازدواج نمیکنی پیر شدی!
والا نمیدونم چرا اینقدر مردم فضول شدن بابا برین بچسبین به زندگیاتون،ولمون کنین دیگه
الی جون راستی کی میری واسه ایو فکر کنم تو اولین نفری واسه ختم
خوب شاید ما حساس تر از بقیه باشیم اما دلیل نمیشه کسی به خودش اجازه بده اینو بگه ،بی ادبا
ی بار زن دوست شوهرم گفت چون تو جلوگیری نداری پریودات نامنظمه!!!من تا حالا حرفی از جلوگیری اینا بهش نزدما فقط گفتم بهش امروز باید پریود شم اعصاب ندارم برگشت گفت جلوگیری نداری!بابا استدلالت تو حلقم!!شاید حالا من با قرص جلوگیری نمیکنم