2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
سلام من ی چیزی بگم بچه ها امروز بیمارستان به من زنگ زد گفت کی میای؟شوهرم برگشته میگه چه جنین چه اس جفتش برا من نیست تو تو هست؛هاهاها منم بهش گفتم میخوای تو بچه رو حامله شی که بشه تو مال تو؟با خنده؛گفت نه بچه که از کمر مرد باشه ی چیز دیگس گفتم بابا حالا اونایی ک بجه از خودشون بوده چکارکردن برا بچشون به اینا نیست به بزرگ کردن وزحمت کشیدنه؛گفتم بهش اگر هم ی وقت میگم تخمک از من باشه واسه اینکه شاید بچه شبیه من بشه همین؛برگشته میگه اگه اهداکننده رو دیدی چی!!!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هدیه جونم اصلا نگران نباش همه چیزات طبیعیه،معمولا سر دختر حالت تهوع و سینه درد زودتر شروع میشه وبیشتره من مطمئنم تو پسر بارداری،یه پسر کاکل زری مامانم میگه سر پسرا اصلا نمیفهمیدم باردارم اما سر دخترا زندگی نداشتم زیاد به این موضوع فکر نکن استرس خیلی بده انشااله دو سه هفته دیگه صدایه قلبشم میشنوی دیگه خیالت راحته راحت میشه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
ممنون پارا حونم. خوبم خدا را شکر. شما در چه حالی؟نی نی گامون خوبه؟جنسیت معلوم نشده؟ هدیه جونم شما دیگه چرا خواهر؟ اصلا استرس به خودت راه نده و حالا برای علایم خیلی زوده. سینه درد هم که من بارها گفتم. همیشه قبل پری سینه درد داشتم اما زمان حاملگی قبل آزمایش دوبار تیر کشید فقط و اصلا درد نداشتم. حالا هم که میرم حموم گاهی عمدا سبنمو میگیرم زیر دونه های آب اما اثلا حساس نیست. آخه شنیدم میگن دونه آب زیر دوس بهش میخوره وحشتناک درد داره. من که اصلاااا. با این حساب منم با این شکم و این تکونتی نینی حاماه نیستم یا خدای نکرده نی نی مشکل داره؟!عزیزم توکلت به خدا باشه و اینقدر دیگه فکرای بد نکن. ایشالا که روزای بد به کل تموم شدن و روزای شادت در راهن عزیزم. دیگه هم نشنوم اینجوری با غم غر بزنی و بگی ای خدا ها. فقز بگو خدایا نینیم سالم و صالح و خوشگل و عاقبت به خیر باشه و زندگیمون عادی باشه مقل این همه آدمای دیگه
یلدا جان عزیزم.یکی از بچه ها که اسم نمیارم همسرش بیتابی میکرد یکسری جلوش وایساد و خودشم ابراز ناراحتی کرد و بهتر شد همسرش. مردا این مواقع دنبال اینن واسه خودشون دلسوزی کنن و اینجوری غمشون هی بزرگ و بزرگتر میشه. به نظرم بدترین کار تو شرایط ما قصه خوردن برا خودمونه. نذار هی این حرفا را بزنه. هی توجیح نکن براش. بگو نیل خودته اگه فکر میکنی بچت نیست اصلا اقدام نمیکنیم بچه میخوایم چکار. اینجوری برخورد کن قول میدم سر هفته نشده رفتارش عوض میشه.
اره نفس جان بدیش اینه که من غصه میخورم واون ناراحتیمو میبینه ومیگه حالا قراره بچه بیاد بهتره حد اقل برای تو باشه یا دیروز ب شوخی همش میگفت برو اسپرم بگیر ؛موقع خواب بیداری میگه برو اسپرم بگیر خب این بد نیست به نظرت؟