2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست
یلدا جان من به احتمال زیاد زایمانم طبیعیه.هفته دیگه معاینه لگنی میکنه دکترم و اگه نشه طبیعی زایمان کنم دیگه میفرستتم برای سزارین. عزیزم یلدا جان من به جای شما بودم اصلاااااااا حالا حالاها اسم بچه را پیش شوهرم نمیوردم.اگه میبینی ما بعد از هشت ماه از وقتی که بمشکل شوهرم را فهمیدیم اقدام کردیم چون هفت سال از ازدواجمون گذشته بود عزیزم.تازه شوهرم همه جوره حمایتم میکرد و کاملا موافق بود.ولی با اینحال اواسط حاملگیم حال روحیش خراب شد و خییییییلی اذیت شدیم هر دومون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من میگم اخه طرز فکرش اینطوریه چه جنین چه اس بخواد اینطوری فکرکنه من چرا ب خودم زحمت درد ورنج بدم 9 ماه خستگی اخرشم سزارین بعد خودش خوشحال نیست ؛بهش میگم این کار برای هرجفتمونه میگه نه نه نه فقط واسه خودته واسه من نیست؛تو همونی بود که ی روز بهم گفتی بچه میخوایم چکار
پارا جونم سعی کن سونو فقط دوبعدی انجام بدی یا اگه 3بعدی انجام دادی جای خیلی مطمین برو چون امکان آسیب به جنین هست. ایشالا که تا آخر خوب پیش بره. هدیه جون بچه با بچه فرق داره. بدن خود آدم هم هر سری یک جوره. اصلا خودتو نگران نکن. اگه خدا بخواد بمونه مطمینن هر جوری هم که بشه میمونه اگرم نخواد که ما کی هستیم جلوی خواست خدا بایستیم. اینجوری اگه با خودت بگی دیگه کمی از نگرانیت کم میشه. یلدا جان عزیزم به نظرم همسرت با وجودی که بچه دلش میحواد اما هنوز با خودش کنار نیومده. بهش بگو تا تکلیفت با خودت معلوم نیست اصلا اسم بچه را هم نیار. وقتی گفت باز تکرار کن که هر وقت تکلیفت م5لوم شد بگو تا من هم راجع بهش فکر کنم. خیلی محکم باش عزیزم. ثمین جونم به سلامتی. ایشالا که زایمان راحتی داشته باشی. درستع شما آی یو آی بودی. من خیلی دلم میخواد زبیعی باشه. راستش خنده داره اما فکر میکنم زاییدن فقط با طبیعی هست و سزارین زاییدن حساب نمیشه. اما با وجود این اوضاع اجباری شدن زایمان طبیعی باز هم یکی از شرایطی که لازمه واسه سزارین همون آی وی اف هست. میگن این همه دارو و عمل و هزینه شده بهتره فرایند زایمان هم کنترل شده باشه که مشکلی این وسط پیش نیاد. منم دیگه با این اوصاف اصراری به طبیعی ندارم. حالا تا خدا چی بخواد. ایشالا روزی برسه تک تک بچه های اینجا بیان راجع به انتخاب زایمان یا اجباری بکدن سزارینشون حرف بزنن و هیچکدوم از بچه های اینجا دست خالی نباشن به حق محمد و آل محمد. اللهم صل علی محمد و آل محمد
یلدا جون له مادرش بگو تکلیفش با خودش معلوم نیست و من ریسک نمیکنم و آینده یک طفل معصوم را به خطر نمیندازم. تا مطمینم کنه که خودش با دل جون بچه میخواد و بچه را اول بچه خودس میدونه بعد بچه من حتی اگه از اس استفاده کنم. شاید باهتش حرف بزنن و موثر باشه. یادمه ساقی که بچه دوم میخواست و ایشالا الان به سلامتی فارغ شده باشه میگفت دختر اولش 9 سالشه و همسرش عااااشقشه. میگفت گاهی که بحث پیش میاد و میگم برم خونه بابام میگه برو اما دخترمو حق نداری ببری. اونقدر اون زمان کیف کردم اینو خوندم که نگو. اصلا یادش که میافتم قند تو دلم آب میشه. خدا کنه همسرای ما هم همچین حسی داشته باشن
ظاهرا من همسرم میدونم که خیلی مهربونه وخانوادش این رو تایید میکنن؛ومیگن این حرفارو الان میزنه بعدا دیگه فراموش میکنه کل موضوع فقط میچسبه به بچه؛ما تو خونمون کاسکو داریم انقد بهش میرسه میگم اگه بجه بیاد هم انقد عاشقش میشه؟؟؟بهش میگه بابایی