2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156040 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای مهربون الی جون خدا رحمتش کنه بیچاره اون بچه معلوم نیس زیر دست کی بزرگ بشه هدیه جون نگرانیت بی مورده خواهری یلدا خانوم به نظرم کلا از فاز بچه بیا بیرون پیش شوهرت بذار اون خودش پیشنهاد بده وقتی میگه نه ج و نه اس از من نیست ...میدونم عاشق بچه ای ولی اصلا به رو خودت نیار تا خودش نخواد حرفی نزن ثمین جون به سلامتی نفس گلی کدیین گروه حالت چطوره امیدوارم به سلامتی این روزا رو بگذرونی چیری نمونده دیگه
الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام دوستای خوبم نمیدونم چیکار کنم امروز صبح داشتم نی نی سایت رو میخوندم یکی از همکارام که خودش در به در دنبال آی وی اف و... یهو اومد کنارم دید من داشتم اینجا رو میخوندم نکنه بفهمه ....نکنه خودش عضو اینجا باشه الی جون زحمت هم میشه برات میشه مشخصات منو از ص اول حذف کنی میدونه دو بار حامله شدم ...مث خوره به جونم افتاده نکنه فهمیده باشه
الهی مرا  آن ده که آن به 
فاطیما حتما نخونده که چشش خورده بد به دلت راه نده حالا که میدونی من همسر چون از خانم اولش جداشده همه میدونن مشکل داره میدونی یکی دوتا از اشناها بهم میگن چرا بچه اهدایی نمیاری؟؟!!منم همیشه میگم حوصله دکتر رفتن نداره شوهرم؛باید عمل کنه راضی نمیشه
چشم فاطیما جون با کامپیوتر ان شدم حذف میکنم یه سوال شب پنجم پری میشه شب همون روز یا شب قبلش ؟!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
فاطیما جون عزیزم دلتو بد نکن حتی اگه همکارت نی نی سایت بیاد دلیل نمیشه که بفهمه تو کی هستی ،من که چند بار از کامپیوتر محل کارم اومدم نی نی سایت بعد دیدم رمزو کاربریم سیو شده اونجا تازه یه بارم خارج نشده بودم روز بعد که رفتم کاربریم اومد بالا، مردم تا پاکش کردم از تو کامپیوتر تو هم نگران نباش ده هزار تا تایپیک هست هزار تاشم واسه ای وی افی هاس
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
الی جون تازه دیدم جریان فامیلتونو،عزیزم هم خدا رحمتش کنه هم به خانوادش صبر بده بیچاره بچه،گناه داره
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
دوستای گلم یکی از دوستامون مامان شده هوراااااا عزیز دلم مامان شدنت مبارک