2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
سلام نفس جان خوبی عزیزم؟ آره خدا را شکر اوضاع بر وفق مراده.همش تو دعاهام از خدا آرامش همسرم را میخوام.اینکه خودش مرهم دل شکستش باشه.میفهمم چقدر سخته براش ولی داره صبوری میکنه.ایشالله خدا خودش جواب صبر همسرهامون را خودش به بهترین شکل بده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفس جون ممنون از احوال پرسیت والا چی بگم به همه میگم خوبم بهترم ولی دروغه محضه ...داغن بیشتر شده که کمتر نشده....هییییی خدایا شکرت بازم به داده ها و ندا ه هات شکر یلدا جان نمیدونم چرا همیشه همینه در ظاهر من فکر میکردم همه منتظر بچه هامن ولی تو این 7ماه یکی نگفت اون طفل معصوما چیزی هوس کردن که بیاریم برات حالا دیشب پدر شوهرم زنگ زده فردا بیاین خونه ی ما مادز شوهرت میخواد برای خواهرت که حاملس اش بپزه به خدا دلم اتیش کرفت دخترام میدونستن خاطر خواه ندارن نیومدن ..منم گفتم نمیام حتی مادرم واسم ویارونه نیاورد یه سیسمونی ساده و ارزون دلم داغه ...داغ
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
یلدا جان با یه مشاور صحبت کن عزیزم تجربه های ما برای زندگی و شرایط خودمونه تا حدی میتونه کمکت کنه ولی نمیشه بر اساس صحبت های ما برای زندگیت تصمیم بگیری
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
یلدا جون تو هنوز خیلی وقت داری واسه بچه دار سدن. اینقدرررر عجله نکن. قبلا هم بهت گفتم. اگه واقعا گرفتن جنین برات اینقدر سخته با همسرت رو راست بگو که ترجیح میدی اصلا بچه نباسه. مطمین باش مدتی بگذره مسبله براش جا میافته. چون همانطور که بهت قبلا هم گفتم به نظرم مشکلش از نظر مرجع نیست و فقط غیرتش نمیپذیره. ما احساسات مردا را درک نمیکنیم و مسلما باید بهش فرصت بدی تا با خودش کنار بیاد. این تایم دادن برای خودت هم خوبه عزیزم. بهتر میتونی با خودت کنار بیای. من از نظر سنی فرصتی نداشتم. همسرمم طفلک از اول گفت هر جور تو قبول داری. اما خودم نتونستم بپذیرم و نزدیک دو سال طول کشید تا اقدان کردیم
یاسی جونم بمیرم الهی،خییلی سخته عزیزم بعد هفت ماه بچه هات را از دست بدی.هر چی بگی حق داری.ولی گلم بچه هات عمرشون به دنیا نبوده،حکمتش را جز خدا کسی نمیدونه.ولی از خدا میخوام خودش مرهم قلب شکستت باشه.عزیزم لا فکر کردن به رفتار و کارهای بقیه خودت را زجر نده.
یاسی جون تلهی قربون اون دل شکستت بشم من این چه حرفیه. یعنی چی کسی منتظرشون نبوده.اتفاقا بعد این همه مشکل معلومه که کلی هم همه منتظر بودن اما خوب حتما برای کمتر شدن استرس شلوغش نکردن. ویارونه کجا بود خواهر. من که آی وی اف بودم و شاید در جریان باشی چه بلاهایی سرم اومد ولی به قران قسم مگه مادر شوهرم اومد به من سر بزنه؟!تازه میدونستن آی وی اف کردم اما نه به اس اهدا. اصلا نیومد. البته فقط چند وقت یکبار یک زنگ ااکی میزد. ویارونه که دیگه پیشکششون. راجع به سیسمونی هم که دیگه اونقدر همه جی گرونه آدم نمیتونه توقع زیاد داشته باسه اونم برای دوقلو. الان دلت نازک شده و بعدها یادت میره عزیزم. روحیتو سعی کن بدست بیاری و باز هم تلاستونو بکنین. اینبار با بد شانسی همراه شد
اره شوهرم میگه اگه خانوادت بویی برده باشن میترسم ی جور دیگه بچه رو نگاه کنن یعنی فرق بذارن با بقیه نوه هاشون ولی من نظر خانوادم برام مهم نیست من برا اونا زندگی نمیکنم شایدم از ایران بریم