2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
هدیه جون بازم تبریک میگم,رز جون انشااله همیشه خوش خبر باشی
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ابجی منم امروز رفتم دکتر خدا شکر عفونتم خوب شده کمی خارش داشتم خانم دکتر برام پماد نوشت تا پری بزنمووووو بعدشم اقدام هوراااااا برای سونو منم گفتش که ضخامت خوبه فولیکول هم‌ کلوموفین نوشت ولی بهش نگقتم منم دارم‌خونه و میخوام‌ای یو ا کنم فقط تفاوت مصرفشون گیجم کرده دکتر ت گفت از رو پنجم و اما این دکترم گفت سوم الان چیکار کنم ؟!!!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
راستی مامان هدیه جونن مشخصات و کارهای انجامی تو بفرست بزاریم صدر مجلس خوبان که همه از پشتکارت یاد بگیرند
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی جان همون که دکتر ت گفته انجام بده فک کنم برای متم از روز 5بود
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
اندر احوالات من : ماه پیش17 روز عقب انداختم این ماه هم 8روزه عقب انداختم رفتم دکترمیگه ازتنبلی بالای تخمدانته وضخامت رحمت هم کمه.پیش خودم گفتم خدایا من تازه میکروم منفی شده پس اون همه دارو توبدنم دارن چیکارمیکنن؟؟؟؟؟ کارم گریه ست

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

منتظر هدیه جون واقعا تبریک میگم خیلی همیشه به یادت بودن و دعا میکردم برات خدا رو شکر فکر کنم کار خدا بود که من بعد از مدت ها تصادفی امروز اومدم توی این تاپیک و خبر بارداریت رو خوندم من این مطلب رو راجع به تزریق هپارین نوشته بودم، برات میگذارم با دقت بخون چی کار کنیم که موقع تزریق آمپول هپارین جای کبودی کمتر بشه و درد کمتری ایجاد شه ؟ این روشی که من اینجا نوشتم ، در واقع چکیده ای است که با سرچ توی اینترنت و کمک گرفتن از مقالات علمی و همین طور تجربه ی دوستان نی نی سایتی که دکترهاشون بهشون گفتن به دست آوردم ، خودم که بهش عمل کردم واقعا سایز کبودی ها به طور معنی داری کم شد ، امیدوارم به درد شما هم بخوره یکی از منابعی که استفاده کردم اینه http://jssu.ssu.ac.ir/browse.php?a_id=1376&sid=1&slc_lang=fa 1) حتما سرنگ انسولین خارجی با این مشخصات سایز سوزن استفاده کنید : 0.25mm(31G) * 8mm البته اگه 30 یا 32 هم بود خوبه ، به جای 8 اگه 6 هم بود بهتره و کمتر کبود میشه .هپارین رو داخل سرنگ بکشید و درش رو ببندید. 2) از داروخانه یخ خشک تهیه کنید داخل فریزر نگهداری کنید قبل از تزریق یخ خشک رو داخل یک پارچه تمیز نازک بپیجید و به مدت 3 تا 4 دقیقه روی محلی که می خواهید تزریق کنید قرار بدید . 3) محل تزریق رو با پنبه الکلی استریل کنید 4) با زاویه ی تقریبا عمودی ( یه ذره مایل باشه اشکال نداره ) سوزن رو وارد کنید و خیلی آهسته شروع به تزریق کنید ، مدت تزریق باید 30 ثانیه طول بکشه ( یعنی آهسته شروع به شمردن کنیداز یک تا30 ، خالی شدن هر درجه ی سرنگ انسولین حدودا سه شماره طول می کشه.) توجه کنید که اگه سوزن های با طول بلند تر باشن زاویه تزریق تغییر می کنه مثلا می شه 45 درجه اما شما همین سایز سوزن رو استفاده کنید که نازکه و عالی . 5) وقتی تزریق تموم شد 15 ثانیه سوزن رو در همون حال نگه دارید و بعد از 15 ثانیه خارج کنید 6) با یک پنبه ی تمیز روی محل تزریق روبه مدت 2 دقیقه فشار بدید، فشار باید عمودی باشه ، اصلا مالش ندید که کبود می شه ضمنا فشار نباید خیلی شدید باشه ، در حدی باشه که درد نگیره . 7) بعد می تونید پنبه رو بردارید و حالا دوباره یخ رو که لای دستمال پیچیدید روی محل تزریق بگذارید و به مدت 5 تا 10 دقیقه صبر کنید 8) ضمنا بعد از این کارها بهتره از اون عضوی که تزریق داخلش انجام شده ، تا چند ساعت کار سنگین نکشید
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش