الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ضمنا میتونی به دکترت بگی که به جای هپارین که باید روزی 2 تا بزنی و کبودیش زیاده، سلکسان بزنی که روزی یه دونه هست و کبودیش کمه اما خب گرونتره... میتونی بری بیمه تایید کنه هزینه اش کمتر میشه ضمنا سلکسان رو باید توی یخچال نگه داری و برای تهیه اش هم با خودت یخ ببری توی مسیر... اما هپارین توی دمای اتاق هم مینونه و مهم نیست ضمنا یادت باشه اگه بهت گفتن دور ناف باید دارویی رو بزنی یعنی باید حداقل به شعاع 5 سانت دورتر از مرکز ناف باشه
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
ممنون نی نی نگار عزیزم که جواب کامل دادی من امشب اولین هپارین را زدم نه درد داشت نه کبود شد میشه بگین دارو یخچالیه یا نه و اینکه فقط همین یه شیشه کوچولو هست یعنی اماده س و نیازی به پودر نداره فقط همون اب مقطره ؟؟؟؟
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
سلام سلاااااام مبارکا باشه هدیه جونم. خدا را شکر که تو ایام ولادت پیامبرش جایزه صبر و تلاشتون را داد. خدا خودش نگهدار خودت و کنجدتو و خانواده کوچیکتون باشه که به زودی بزرگتر میسه. ایشالا 9 ماه بارداری بی خطر را بگذرونی
الی جونم اون شماره که پرسبدی 34 هست عزیزم. مرسی از پیگیریت. مبارک باشه اقدامت خانومی. واقعا وقتی بعد از مدت ها انتظار شروع به اقدام میکنی خیلی عالی و پر هیجانه البته همراه با استرس. ایشالا که همین یک بار اقدام یوک دونه نی نی ناز برات به همراه داره
یاس گل عزیزم.منم مادرم خیلی غصه منو میخوره با اینکه از مشکلمونم خبر نداره اینطوره اگه بدونه که دیگه هیچی....باورت میشه هر وقت که میخوام از خدا نی نیم رو بخوام همش میگم خدایا خودتبه دل شکسته مادرم نگاه کن.......انشالا که هیچ مادری غصه زندگی فرزندشو نخوره
به به هدیه گلی مامان شده...خدا رو شکر.... بهت تبریک میگم عزیزممم. انشالله نه ماه رو بسلامتی و خوشی بگذرونی و نینیت رو بغل بگیری بچه ها شما هم زود باشین برین تو سیکل درمان انشالله تا عید کلی مامان داشته باشیم.
راستی دوستان از ساقی جون خبری ندارید!!؟؟؟؟؟؟؟ فک کنم تا حالا دیگه بچش بدنیا اومده باشه. ساقی جون بیا از خودت یه خبری بده؟؟؟؟؟؟ ثمین جون شما هم فک کنم همین ماه زایمان میکنید درسته؟؟؟ انشالله به سلامتی. عزیزایی که زایمانتون نزدیکه بعد بدنیا اومدن نینی هاتون ما رو بی خبر نزارین خیلی دوست داریم از حال و احوال خودتون و همسر و بچتون باخبر بشیم.