2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست
ضمنا میتونی به دکترت بگی که به جای هپارین که باید روزی 2 تا بزنی و کبودیش زیاده، سلکسان بزنی که روزی یه دونه هست و کبودیش کمه اما خب گرونتره... میتونی بری بیمه تایید کنه هزینه اش کمتر میشه ضمنا سلکسان رو باید توی یخچال نگه داری و برای تهیه اش هم با خودت یخ ببری توی مسیر... اما هپارین توی دمای اتاق هم مینونه و مهم نیست ضمنا یادت باشه اگه بهت گفتن دور ناف باید دارویی رو بزنی یعنی باید حداقل به شعاع 5 سانت دورتر از مرکز ناف باشه
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
ممنون نی نی نگار عزیزم که جواب کامل دادی من امشب اولین هپارین را زدم نه درد داشت نه کبود شد میشه بگین دارو یخچالیه یا نه و اینکه فقط همین یه شیشه کوچولو هست یعنی اماده س و نیازی به پودر نداره فقط همون اب مقطره ؟؟؟؟
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سلاااااام مبارکا باشه هدیه جونم. خدا را شکر که تو ایام ولادت پیامبرش جایزه صبر و تلاشتون را داد. خدا خودش نگهدار خودت و کنجدتو و خانواده کوچیکتون باشه که به زودی بزرگتر میسه. ایشالا 9 ماه بارداری بی خطر را بگذرونی
هدیه جون برات توی پست قبلی نوشتم هپارین یخچالی نیست، سلکسان یخچالیه آره.. همین شیشه کوچولو هست، پودر نداره ضمنا کبودی ممکنه چند ساعت بعد از تزریق رخ بده ، زیاد به محل تزریق فشار نیار
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
الی جونم اون شماره که پرسبدی 34 هست عزیزم. مرسی از پیگیریت. مبارک باشه اقدامت خانومی. واقعا وقتی بعد از مدت ها انتظار شروع به اقدام میکنی خیلی عالی و پر هیجانه البته همراه با استرس. ایشالا که همین یک بار اقدام یوک دونه نی نی ناز برات به همراه داره
یاس گل عزیزم.منم مادرم خیلی غصه منو میخوره با اینکه از مشکلمونم خبر نداره اینطوره اگه بدونه که دیگه هیچی....باورت میشه هر وقت که میخوام از خدا نی نیم رو بخوام همش میگم خدایا خودتبه دل شکسته مادرم نگاه کن.......انشالا که هیچ مادری غصه زندگی فرزندشو نخوره
نفس جون و ممتظر جون ممنونم از تبریکاتتون نی نی نگار جان یه دنیا تشکر که توضیح دادی
عاقبت یک شب در این شبهای دور کودک من پا به دنیا مینهد.... آن زمان بر من خدای مهربان نام شورانگیز مادر مینهد
منتظر هدیه عزیز خوشحالم که انتظارت به پایان رسید انشالله با سلامتی بیاد تو بغلت و سالیان دراز در کنار هم خوشبخت و سلامت زندگی کنید
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
به به هدیه گلی مامان شده...خدا رو شکر.... بهت تبریک میگم عزیزممم. انشالله نه ماه رو بسلامتی و خوشی بگذرونی و نینیت رو بغل بگیری بچه ها شما هم زود باشین برین تو سیکل درمان انشالله تا عید کلی مامان داشته باشیم.
💖
راستی دوستان از ساقی جون خبری ندارید!!؟؟؟؟؟؟؟ فک کنم تا حالا دیگه بچش بدنیا اومده باشه. ساقی جون بیا از خودت یه خبری بده؟؟؟؟؟؟ ثمین جون شما هم فک کنم همین ماه زایمان میکنید درسته؟؟؟ انشالله به سلامتی. عزیزایی که زایمانتون نزدیکه بعد بدنیا اومدن نینی هاتون ما رو بی خبر نزارین خیلی دوست داریم از حال و احوال خودتون و همسر و بچتون باخبر بشیم.
💖