2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156030 بازدید | 10472 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام وااااای رز جون چرا تحلیل رفته؟ چطوری فهمیدی؟ منم خیلی میترسم نکنه خدایی نکرده مشکلی واسه همسرم پیش بیاد چون ظاهرن اینا که عقیمن بیشتر در معرز بیماریهایه مردانه اند باید یه دکتر خوب و دلسوز پیدا کنم زیر نظرش باشه شوهرم بچه نمیخوام فقط شوهرم سالم بمونه
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
دوستایه گلم چیزی که ما رو کنار شوهرامون نگه میداره یه چیزی فراتر از عشقه من شما رو نمیدونم اما خودم حاضرم همین الان جون بدم اما یه تار مو از سر شوهرم کم نشه واسم همه دنیا یه طرف شوهرم یه طرف اگه خدایه نکرده نباشه می خوام دنیا نباشه مطمئنم خیلی از دوستامون که اینجا هستن همین حسو دارن همین حرفو دارن همشون بچه رو به خاطر این عشق وبه خاطر اینکه حرف کسی دردی نشه روی سینه عشقشون میخوان من که هیچ وقت بچه رو بدون شوهرم نمیخوام اصلا بچه رو فقط واسه حفظ غرور شوهرم می خوام حاظرم بمیرم اما اونو پدر کنم هیچ وقت نشده بهش بگم بچه میخوام همیشه غصه خوردم درد کشیدم اما هیچ وقت پیشش حرفی از بچه دار نشدنش و ارزوهام نزدم حتی الانم که تصمیم به اهدا شده خیلی با احتیاط براش توضیح میدم مبادا دل ترک خوردش بشکنه خواهش میکنم شما هم رعایت کنین اونا که گناهی ندارن,ضمنا منم به خانوادم گفتم که من مشکل دارم و راهی جز ای وی اف نیست و همیشه تعریف شوهرم میکنم که چه صبورانه کارایه منو میکنه و دکتر میبرتم و به خانوادش هیچی نمیگه فقط شرمنده پدرو مادرمم که خیلی غصه منو میخورن اخ از دل مامانم که وقتی دلم میگیره میرم پیشش گریه میکنم اخ از چشمای نگران پدرم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...