2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156024 بازدید | 10472 پست
سلام به همه دوستان عزیزم فاطیمای گل بهت تسلیت میگم ان شالله خداوند پدرت رو قرین رحمتش کنه .میدونم سخته واقعا چون خودم توی کودکی پدرم رو از دست دادم. یاسی عزیز واقعا نمیدونم چی بگم برا جگرگوشه هات خییییلی خیلی سخته خدا خودش اول بهت آرامش بده و صبر و دوم اینکه ان شالله به زودی جاشون برات سبز بشه گلم . اگه نکته مثبتشو ببینیم اینه که در باغ بهشت دوتا فرشته کوچولو شفاعتت میکنن چون تو الان مادر شهید محسوب میشی .
الهی شکر...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفس جون همون موضوع
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام دوستان شلر جونم ممنونم عزیزم والا همین فکره که کمی ارومم میکنه وگرنه من تا حالا دق کرده بودم
روزگارا: تو اگر سخت به من میگیری، با خبر باش که پژمردن من آسان نیست، … گرچه دلگیرتر از دیروزم، گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند، لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست زندگی باید کرد….
مادر شوهرم هم رفته دنبال گرفتن بچه ولی من دوستدارم بچه خودم از کسی که دوست دارم باشه فکر کنم دارم دیگه کم میارم میترسم چندسال دیگه پشیمون شم که دیگه خیلی دیر باشه من واسه زندگیم 9 سال دارم از جون و دل مایع میزارم ولی دیگه دارم کم میارم