الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
فولیکولات که خوبن در مورد سایز اندوت نمیدونم به نظر کم میاد بهتره با یه پزشک خوب مشورت کنی ،چند سالته عسل جون؟؟ یه سری از داروهایه گیاهی و لوبیا سبز و گوجه فرنگی روی ضخامت اندو تاثیر دارن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ممنون خانم ها از راهنماییتون با اینکه دکتر از رو سونو گفته بود تازه تخمک هات آزاد شده ولی باز نمیدونم چرا دنبال علائم هستم همش اساس میکنم خبری نیست عسل جان بچه ها راست میگن یه ذره ضخامت اندومتر کمه لوبیا سبز بیشتر بخورانشالله که خوب میشه من این کارو کردم بدون دارو 10 بود
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند
اما درخت سبز صبرم میگوید
امیدی هست
دعایی هست
خدایی هست...
یاسی جون علائم ها کی شروع میشه آخه اکثر خانم ها ی که آی یو کردن از همون روز های اول میگن سینه درد و شکم درد دارن نمیدونم والا هم میخوام بیخیال شم هم نمیتونم
اما درخت سبز صبرم میگوید
امیدی هست
دعایی هست
خدایی هست...
سلام دوستان ممنون از همتون ببخشید که اسم نمیبرم میترسم کسی از قلم بیوفته...از وقتی بچه هامو از دست دادم خیلی بی ح واس شدم وسط صحبتم یهو رشته کلام از دستم در میره نمیدونم چی میگفتم به من من میوفتم ...به هر حال از همگی ممنونم الهی غم نبینید هیچ کدومتون فاطیما جان من نمیدونستم پدرتون فوت شدن ....تسلیت میگم ...خدا رحمتشون کنه مهربان جان منم مثل شما بودم و فولیم ازاد شده بود هنوز برای علایم زوده من روزای اخر علایم داشتم عزیزم حتی اگر منفی شد ناراحت نشو و امیدت به خدا باشه
روزگارا:
تو اگر سخت به من میگیری،
با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،
… گرچه دلگیرتر از دیروزم،
گر چه فردای غم انگیز مرا میخواند،
لیک باور دارم دلخوشیها کم نیست
زندگی باید کرد….
خانم ها ببخشید من زیاد وقت نمیشه بیام نت برا همین خیلی از پیام ها رو نمیتونم بخونم فاطیما جان منم الان از پیام یاسی فهمیدم پدرتون فوت شدن خیلی متاسفم، تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه یاسی 71 عزیزم بابت اتفاقی که برات افتاده خیلی ناراحت شدم الان که برگشتم خوندم همینجوری اشک میریختم عزیزم امید تو از دست نده انشاالله که اینسری صاحب دوتا نی نی خوشگل میشی
اما درخت سبز صبرم میگوید
امیدی هست
دعایی هست
خدایی هست...