2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156017 بازدید | 10472 پست
سلام بچه ها؛برادر بزرگترم بهم گفت من میدونم دکترا شوهرتو جواب کردن پس اگه برگشتی هیچوقت هیچی بچه ی تو رحمت نمیکاری فقط وفقط بچه بهزیستی؛چون شوهرت لیاقت فداکاری نداره؛من داداشم مخالف ازدواجم بود الانم میگه زندگی فقط با بچه بهزیستی!حالا من موندم شوهرم حتی قبول نمیکنه بیاد خونه پدرم مشکلاتو حل کنیم حتی مشاوره هم نمیاد؛تازه میگه پدرت بیاد با من صحبت کنه من نمیام خونتون
یلدا جان،تو هم جای خواهر کوچیکترم عزیزم تا تکلیف خودتو شوهرتو زندگبت روشن نشده،اصلا به فکر بچه دار شدن نباش،حالا با هر راه و روشی،چه دوا دکتر و چه بهریستی مشکل اصلی شما عدم تفاهم و عشق کافیه،شما هنوز خودتون با هم جفت و جور نیستید،چه اصراری به بچه دار شدن دارید با این شکل که معلوم نبیست دیر یا زود فکر جدایی به سرتون بزنه،وجود یه بچه معصوم چیزی جز مشکل ببیشتر و عذاب وجدان نخواد بود مثلا اگه خدای نکرده خواستین جدا بشین یه بچه که هیچ کدومتون پدر و مادر وواقعیش نیستین تکلیفش چی میشه؟ تو میخوای دست و تنها بزرگش کنی،به قیمت از دست دادن موقیتهای ازدواج خوب در آینده؟ شوهرت و خانوادش مسولیت یه بچه که مال خودش نیست رو‌قبول میکنند؟ میخوام بگم که کلا حداقل برای یکسال دیگه فکر بچه رو نکن با فکر باز و سنجیدن تمام جوانب و مشورت با یه مشاور تکلیف زندگی مشترکون رو روشن کنید اینهایی که میبینی اینجا افتادن دنبال درمان و زندگی با یه شوهر عقیم رو پذیرفتند و حاضر شدند چندین بار زیر درمانهای سخت و طاقت فرسای نازایی برند و تن و بدنشون کبود از آمپول بشه و تمام هزینه هایی که میشد خرج سفر و تفریحشون بشه رو میریرند تو جیب دکتر و بیمارستان،اگه هزار تا حرف و متلک صد تا یه قاز اطرافیان رو به دلیل نداشتن بچه تحمل میکنند،اگه حاضر میشند انتقال نطفه یه مرد غریبه رو که نمیشناسند تو بدنشون تحمل کنند و تا لحظه زایمان این استرس رو بکشند که نکنه قیافه بچشون پرده از رازشون برداره و ....صدها فکر و خیال و دردسر دیگه رو تحمل میکنند دلیل همه این صبوریها و گذشتها تنها و تنها یه چیزه، عشق به همسر و تلاش برای شیرینتر کردن رابطشون پس اول ببین این همه عشق بینتون هست که بخاطرش همه این موانع و سختیها و امتحانات رو تحمل کنی؟ بچه قراره برای شیرینتر شدن رابطه بیاد،نه مستحکم کردن یه رابطه سست و نامعتبر دوست عزیزم بیشتر فکر کن،
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست جونیا من تصمیم گرفتم کمتر نت باشم‌برا همین سعی میکنم‌‌روزی یه بار سر بزنم هم از لحاظ روانی هم از سلامتی برام دعا کنید این هفته نوبت دکتر دارم فعلا دوست جونیا یلدا جوون به حرف پگاه جونی گوش کن اول زندگی خودت و بعد بچه باید طرف مقابلت ارزش فداکاری هاتو داشته باشه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام خانم ها من 5 روز ای یو ای کردم ولی هیچ علائمی ندارم اصلا هم استراحت نکردم فکر کنم از الان منفی هست آخه روز انتقال هم فولیکول هام آزاد شده بود کسی بوده که با این شرایط مثبت شده؟ من که یک درصد هم به خودم احتمال نمیدم
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند اما درخت سبز صبرم میگوید امیدی هست دعایی هست خدایی هست...
مرسی نفس جون به خاطر راهنماییت
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
یلدا جون واقعا پگاه جون حرفایی رو زد که خیلی وقت بود می خواستم بگم حتما روشون فکر کن عزیزم برای گرفتن یه تصمیم درست نیاز به مشاوره هست اگه همسرت نمیاد تنها برو و راهنمایی بگیر به نظر منم واسه تصمیم واسه بچه هنوز خیلی زوده شما تازه ازدواج کردین هنوز خیلی جا دارین
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
الی جون خیلی کار خوبی کردی وقت دکتر گرفتی حتما پیاده رویتو ادامه بده برایه سلامتی و روحیت خیلی خوبه موفق باشی عزیزم
عسل جان فولیکول هات خوبه ولی ضخامت اندومترت خیلی کمه نرمالش از ۸_۱۲هستش متاسفانه منم اینطور بودم عسل جان دارو هم مصرف کردی؟!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
مهربان جون هنوز واسه علایم زوده،اینکه تخمک ازاد شده باشه که بد نیست بعد از ازاد شدن ٤٨-٧٢ ساعت بعد زنده میمونه و ازاد شدنش خیلی خوبه امیدت به خدا باشه اگه خدا بخواد تمومه
مهربان جان کار خدا نشد نداره از خودش بخواه یاسی جوون براشون اینطور شد عزیزم