الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
فاطیما جونم مطمینم الانم باردار بشی روح پدرتون شاد میشه. پس تلاشتو بکن عزیزم که اقلا اون دنیا خیالش بابت شما راحت باشه. یاس گل جونم چرا نشه. من خودم سونو را تهران انجام دادم اما دکتر اون روز نبود و ماماش تلفنی بهش گفت و اونم دستورات بعدی را بهم داد. اما باید یک نفر متخصص زنان باشه که داروهای بعدی را توشهر خودت برات بنویسه و متاسفانه اکثرا میترسن و نمینویسن.من تاریخ نسخم به خاطر عمل قلب مادر همسرم گذشت و ماه بعد دکترا برام نسخه جدید نمینوشتن و به سختی برام نوشتن. میترسیدن بنویسن. پس قبلس اولا با دکی هماهنگ کن ثانیا اون پزشک دومم پیدا کن. ضمنن سونو واژینالتم باید ازش مطمین باشی که کارش درسته
یاس گلم اگه 8 صلح اونجا باشی سریع واست سونو مینویسه و میری وقت میگیری و نهایت تا ساعت 1 و 2 کارت تو لیمارستانم تموم میشه. یعنی میتونی یکروزه صبح بری و عصر برگردی. من به خاطر اون مشکل که پبش اومد دکتر گفت با احتیاط با ماشین برگرد تازه بعد از سه روز