2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155996 بازدید | 10472 پست
فاطیما جون بهتری عزیزم؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
مینو جون مبارکت انشااله همیشه لبت خندون باشه عزیزم انشااله ٩ ماه به سلامتی بگذره و یه نی نیه خوشکل و سالم بیاد بغلت
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فاطیما جون میدونم روزایه بدی داری اما به جایه غصه خوردن بهتره یکمی خودتو جمعو جور کنی و بری دنبال کارایه درمان اومدن یه بچه میتونه حالو هوایه کل خانوادتو عوض کنه مطمئنم دعای خیر پدرت پشت سرته انشااله وقت مامان شدنت رسیده
فاطیما جونم مطمینم الانم باردار بشی روح پدرتون شاد میشه. پس تلاشتو بکن عزیزم که اقلا اون دنیا خیالش بابت شما راحت باشه. یاس گل جونم چرا نشه. من خودم سونو را تهران انجام دادم اما دکتر اون روز نبود و ماماش تلفنی بهش گفت و اونم دستورات بعدی را بهم داد. اما باید یک نفر متخصص زنان باشه که داروهای بعدی را توشهر خودت برات بنویسه و متاسفانه اکثرا میترسن و نمینویسن.من تاریخ نسخم به خاطر عمل قلب مادر همسرم گذشت و ماه بعد دکترا برام نسخه جدید نمینوشتن و به سختی برام نوشتن. میترسیدن بنویسن. پس قبلس اولا با دکی هماهنگ کن ثانیا اون پزشک دومم پیدا کن. ضمنن سونو واژینالتم باید ازش مطمین باشی که کارش درسته
فاطیما جون مطمئن باش خیلی خوشحال میشه عزیزم کم کم اماده شو باور کن بهترین کار اینه که بری تو سیکل بابات حتما اینجور راضی تره
مرسی نفس جون ،خدا کنه قبول کنه راستی نفس روز ٨ که رفتی تهران تا چه ساعتی بیمارستان بودی واسه سونو؟؟
راستی من که مجبورم با هواپیما برگردم فکر میکردم شما هم هوایی برگشتی؟؟ به نظرت ضرر داره؟؟
یاس گلم اگه 8 صلح اونجا باشی سریع واست سونو مینویسه و میری وقت میگیری و نهایت تا ساعت 1 و 2 کارت تو لیمارستانم تموم میشه. یعنی میتونی یکروزه صبح بری و عصر برگردی. من به خاطر اون مشکل که پبش اومد دکتر گفت با احتیاط با ماشین برگرد تازه بعد از سه روز