2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155946 بازدید | 10472 پست
من زیاد تو جریان یاسی نبودم اون‌موقع که من اومدم اینجا یاسی انتقال داده بود حالا میخوام با دکتر شهرمون مشورت بگیرم که بریم مشهد یا نه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

الی جون منم دفعه سوم عسل و دارچین و سیاهدونه خوردم 4رور پریودیم افتاد جلو این دفعه هم روز 13 یک فولیکول17 داشتم که تاروز آیو آی آزاد شد رفت پیکارش منم بیخودی با فولیکول 10 آیو آی کردم
نمیدونم والا رز جوون ذهنم خیلی درگیر شده البته بیخود شده ته دلم گرمه نمیدونم چرا هی دارم بزرگش میکنم به قول شما من قرار امپوله رو بزنم تا خدا هم نخواد من باردار نمیشم باید با خودم کنار بیام الان مثل همیشه سمت چپ زیر شکمم تیر میکشه میگم‌ اوایل ازدواجم یک تیرهای میکشید نمیتونستم از جام بلند شم خدا من از این تیرهای خوب میخوام من سه قلوهای خودمو نی نی های خودمو میخوام خدا جوونم کمکم کن
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بوی یلدا را میشنوی...؟ انتهای خیابان آذر ... باز هم قرار عاشقانه پاییز و زمستان ... قراری طولانی به بلندای یک شب.... شب عشق بازی برگ و برف... پاییز چمدان به دست ایستاده.... عزم رفتن دارد.... آسمان بغض میکند میبارد... خدا هم میداند عروس فصل ها چقدر دوست داشتنیست.. دقیقه ای بیشتر مهلت ماندن میدهد .... آخرین نگاه بارانی اش را به درختان عریان میدوزد دستی تکان میدهد ...... قدمی برمیدارد سنگین و سرد کاسه ای آب میریزم پشت پای پاییز... و....تمام میشود ... پاییز ای آبستن روزهای عاشقی ...رفتنت به خیر.....سفرت بی خطر...
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
الی جون به نظر منم ازاد شدن ،من روز ١١ یا ١٢ تخمکام ازاد میشن الکی نگران نباش
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
رز جون اسم امپولات چی بود؟؟
وای یلدا جون جدا بشیم چیه؟ این حرفو نزن بهتره از مشاور کمک بگیری شما تازه اول راهی فقط یه ساله ازدواج کردی خوب یکمی اختلاف نظر و ناهماهنگی طبیعیه بهتره اینقدر زود حرف طلاق نزنی باید واسه ساختن زندگی تلاش کرد وگرنه خراب کردن اسونه شما صاحب این زندگی هستی بهتره تلاشتو بکنی اگر نتونی کاری کنی حداقلش اینه که فردا نمیگی اشتباه کردم واسه ساختن زندگیم تلاش نکردم بهتر حالا تلاش کنی وگرنه گاهی واسه پشیمونی دیر میشه
سلام خواهرا انگاری این نگرانی ها تمومی نداره با یک پزشک در مورد سونو مکاتبه ای صحبت کردم جوابشون رو بخونید یعنی کلا از خودم نا امید شدم در عرض یکسال همه انچه که من فکر میکردم خراب شده یعنی من کلا جنین هم نمیتونم نگه دارم چیکار کنم دارم خل میشم پاسخ دکتر طاهره آجیلی، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی: در صورتیکه قصد انجام IUI را دارید با توجه به نتایج و مشخصات سونوگرافی این ماه آمادگی باروری را ندارید. عملکرد تخمک گذاری در هر ماه بطور متفاوت عمل می کند و باید قبل از اقدام بررسی شود که آمادگی انجام IUI را دارید یا خیر. همچنین ضخامت آندومتر در وسط سیکل مناسب نیست و نشان از عملکرد ضعیف تخمدان و ضعف رحم برای نگهداری نطفه دارد. بنابراین قبل از اقدام باید تحت نظر باشید و در صورت لزوم جهت کسب آمادگی درمان دارویی برای شما تجویز شود.
الی جونم اصلا نگران نباش خواهر گلی خودم. وقتی دارو بگیری برای آی یو ضخامت آندومترت هم خوب میسه. شما فقط این ماه به متخصص تو شهرتون مراجعه کن و تحت نظر باش که به وقتش بری واسه آی یو. از خوراکی ها هم لوبیا سبز تو غذات سعی کن باشه تو ایام پری و روزای بعدش. اصلا هم نگران نباش چون استرس همه چیو خراب میکنه