2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155946 بازدید | 10472 پست
سلام خانم های گل ،، من فردا اگه خدا بخواد ای یو ای میکنم دیروز روز 12 سونو کردم دوتا فولیکول 23 و 21 داشتم دکتر گفت خوبه شبش آمپول hcg رو زدم الان که پیام های خانم هارو میخونم در مورد آزاد شدن خود به خود فولیکول کلی استرس گرفتم یعنی فولیکول های منم آزاد شدن الان آخه زیر شکمم تیر میکشه وای منم راهنمایی کنین دارم از نگران میشم
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند اما درخت سبز صبرم میگوید امیدی هست دعایی هست خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یلدا خانم گل خواهر جونم اگه زندگی تو شوهرتو دوس داری باید براش تلاش کنی و باید بسازی وگرنه ذره دوس داشتن نباشه ادم خیلی راحت میبره خیلی راحت دل میکنه قهر کردن و خونه مامان رفتنا کار درستی نیست به نظرم اگه واقعا دوسش داری و اونم دوست داره برین مشاور برین سطح مطالعات زناشویی تون رو بالا ببرید الان ماشالله عصر ارتباطات هست خیلی راحت به این مطالب دسترسی پیدا میکنید تلاش کنید زندگیتون با برجا به مونه که فردای روزگار پشیمون نباشید از من گفتن دیگه هم نظری نمیدم که مبادا فردا از من دلخور بشی و ...
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یلدا جون شوهرت چند ساله شه؟!!خانواده ش چه طور ادمی هستن اونا این رفتارا براشون عادیه؟!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
پارادایز جون خوبی خوش اومدی جای تون خیلی خالی بود کاس هدیه جونم بیاد یه خبری از خودش بده
یلدا جان نمیگم دستمال بگیری تمیز کاری کنی ولی به نظر میرسه شوهرت یه چیزایی رو بلد نیست یه چیزایی هم تو رفتار خانوادیگشون بود و همونو یاد گرفته اول اینکه به نظرم برو یه هنری یاد بگیر و بهش نشون بده بعدم به مامانش گزارش نده که همیشه طرف پسرش گرفته میشه و تو بد میشه از کسی که حرف شنویی‌داره بخواه ببرتون مشاوره یا حداقل خودت برو و ازش بخواه که راه حل بهت بگه اونا قلق ادما رو زود میفهمن و حتما شوهرتون وادار میشه بیاد به نطرم‌تو اینقدر باید سرتو‌‌ شلوغ کنی که نتونه بهونه بگیره
شما الان ۲۱ سالته؟ ببین همه عوض میشن شوهر من نیومد و نمی اومد بالاخره خودش اومد و از این رو به رو شد همون بار ولی بعد اون مشاوره منم خیلی کار و تلاش کردم که کاملا که نه ولی عوض شد منم هنوز هنوز کار دارم منم همش دارم رو خودم رو شوهرم کار میکنم سخته ولی ممکنه
سلام مهربان جان چه بدی داره میتونی انجام بدی خیالت راحت تره. اگر هم آزاد شده باسه تو همین ساعات اخیر بوده که تو بدنت زندس تا اسی بهش برسه ایشالا مامانی. پارا جونم رسیدن به خیر. خوبی؟نی نی جونم خوبه؟نرفتی غربالگری؟ یلدا جان سعی کنین اول اینجور مشکلاتتون را به تفاهم برسین بعد وارد مبحث بچه بشین. عزیزم شما هنوز خیلی سنت کمه. وقت داری که رو همسرت و رفتاراتون کار کنی خانمی
عزیزم الان از نظر روحی شرایط مناسبی ندارین هیچکدومتون. تا اینحوری هساین راجع به اقدان یا کنسلش حرفی نزنید. به نظر من یکی از علل اینکه همچین توقعاتی داره اینه که دور از محیط خانوادش بوده شاید. بهتره یو مشاور خوب یا کسی که ازش حرفشنوی داره باهاش صحبت کنه
سلا نفس جووووووون خوبم شکرخدا غربالگری هم رفتم جوابش فردا آمادست که به امیدخدا شنبه ببرم پیش دکتر شما درچه حالی؟ نی نی خوبه؟ منکه این چندوقت حال تهوع سرگیجه امونمو برید دیگه هیچی ازم نمونده میل به هیچی ندارم
خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....