2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155946 بازدید | 10472 پست
وا یلدا جون چرا همش دعوا میکنین؟؟زندگی ارزش تلخ کردن اوقاتو نداره سعی کن عاقلانه و صبورانه رفتار کنی اجازه نده مسائل جزئی پایه های زندگیتو سست کنه سعی کن زندگیتو بسازی و جوری رفتار کنی که همسرت بچه رو بخواد منم گروهایه تل گرامو تایید میکنم فکر میکنم میتونه راهنماییت کنه تا زندگیت به یه ثبات نسبی نرسیده اقدام نکن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
خواهش میکنم عزیزم انشااله موفق باشی،شما خودتون بچه دارین؟؟
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

در ضمن یلدا جون اینجا واسه گفتن همین حرفاست
فاطیما جوون عزیز‌دلم کاملا‌درکت میکنم داغ عزیز خیلی سخته پدر مثل کوه میمونه مثل پناه میمونه چطور میشه فراموش کردو ولی چاره چیه دست تقدیر خیلی کارها میکنه ان شاءالله روحشون تو آرامشه پدرا بعد مرگشون هم هوای بچه هاشون رو دارن ازش بخواه اگر جسمشون پیش شما نیست حتما روحشون کنارتونه حس میکنی عزیزم‌
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یاس گلی جونم چطوری عزیزم کم پیدایی هاااا رژیمش اینه که به جز اش و یه سری غذاها چیز دیگه نمیتونی بخوری مطلبشو میزارم دوره چهارده روز رو اگه بگیری میگن ۱۲کیلو هم کم میکنی والا موندم تو این شرایطبگیرم یا نه ؟!؟
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یاس گلی جونم چطوری عزیزم کم پیدایی هاااا رژیمش اینه که به جز اش و یه سری غذاها چیز دیگه نمیتونی بخوری مطلبشو میزارم دوره چهارده روز رو اگه بگیری میگن ۱۲کیلو هم کم میکنی والا موندم تو این شرایطبگیرم یا نه ؟!؟
یلدا جوون من کاملا وضعیتتو درک کردم گفتم به نظرم اول به ارامش خودتون برسی یعنی خیالت از همه جوانب زندگی رفتارهای شوهرت راحت باشه بچه نیاز به ارامش داره نه جنگ اعصاب بازم خودت میدونی
هستم الی جون زیر سایتونم،چند روزیه میرم پیاده روی خیلی خسته میشم اما میرم ،دیگه به تنبلی عادت کرده بودم😜 گفتم حتی لاغرم نشم واسم خوبه رژیمو بزار ولی سعی کن رژیم سخت نگیری اخه حفظ ویتامینا و پایین نیومدنشون واسه ماها خیلی مهمه
اها ارام جون قبلا بهم گفته بودی انشااله شما هم مامان میشی به برکت کمکی که به دوستت میکنی انشااله خدا به زندگیت برکت میده
یلدا جون خوب چرا اعصاب خودتو خورد میکنی الکی،بهتره مشکلو از پایه حل کنی اول سعی کن خودت اروم باشی یه کلاس ورزشی یا اموزشی برو تا یکم روحیت بهتر بشه بعدم بشین فکر کن ببین مشکلتو سر چیه سر چه چیزایی جرو بحث میکنین اونا رو از زندگیتون حذف کن سعی کن ارامش داشته باشی غر نزنی و به همسرت اطمینان بدی کنارشی امیدوارم مشکلتون زود حل بشه مامان باباها نباید با هم دعوا کنن بچه ها غصه میخورن خوب،گناه دارن