2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست
ب نظرم قبل از انتقال پیاده روی خیلی خوبه تاثیر خوبی روی رحم داره.و اینکه استرس نداشته باشید . یلدا جون خیلی خوشحال شدم که گفتی شوهرت راضی هست و هر دوتون خوشحال هستید امیدوارم بار اول مثبت بشی و شادیتون چند برابر. ولی ی تجربه. برای دوستایی که هنوز خودشون یا شوهرشون مردد هستن . نمیگم نصیحت چون در حد نصیحت کردن نیستم اگر تازه مشکلتون را فهمیدین و با گرفتن اس یا جنین کنار نیومدین عجله نکنید توی درمان تا خدای نکرده بعدا به مشکل بخورید به خودتون فرصت بدین فرصت فکر کردن کنار اومدن با قضیه . من خودم 4 سال هیچ کاری نکردم اصلا دنبال درمان نرفتم چون نمیتونستم هضم کنم بخام اس بگیرم یا جنینی که مال من نیست همش میگفتم من چطوری میتونم بچه ای که مال من نیست بزرگ کنم .ی مدت که گذشت تصمیم به گرفتن فرزند خوانده گرفتیم واقعا هم مصر بودم توی این راه .ولی قسمت این بود که درمانم شروع کنم .اون موقع بود که دیگه برام فرقی نداشت جنین خودم نیست چون منی که حاضر بودم ی بچه غریبه رو به فرزندی بگیرم پس میتونستم اهدایی هم بگیرم چون قرار بود تو رحم من بزرگ شه من مامانش بشم و شوهرم باباش فقط ما هستیم و اون بچه ......و الان هم اصلا پشیمون نیستم .شوهرمم خیلی خوشحاله همش میگه بچم دخترم باباییی ....و من هم همینا رو رو به شوهرم میگم تا بدونه واقعا بابای بچه هست. ببخشید که خیلی زیاد شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشحال شدم هانی جون پس نی نی دختره خدا حفظش کنه شوهرم میگه همش میگ دقلو میخوام منم میگم بابا دست من نیست که؛ولی خداروشکرراضیه؛منم ان شاءالله فردا صبح دارم میرم بیمارستان
دوستان گلم سلام خیلی وقت بود نیومده بودم سایت به مامانای جدیدمون تبریک میگم فاطیما جان تسلیت میگم عزیزم خدا رحمت کنه پدرتون رو انشاءالله خدا خیلی زود دلت و شاد کنه نینی جون خوبی شما گل دخترت چطوره؟ انشاالله مامانایی که منتظر جوابین همتون مثبت بشین و خوش خبر باشین
فاطیمای عزیزم از صمیم قلب بهت تسلیت میگم،مارو در غم خودت شریک بدون انشالله بقای عمر خودتون و عزیزانتون باشه خدا پدرتون رو بیامرزه،
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
سلام دوستان عزیزم. خونه نو مبارک. ان شاالله پر بشه از خبرای خوب و شاد که کسی منتظر توش نباشه. مث کاروانسرایی بشه که همه گذر کنن ازش فقط. فاطیما جونم عزیزم خیلی ناراجت شدم. غم اخرت باشه. غم از دست دادن عزیزان خیلی سخته. خیلی سخت تر از نداشتن بچه. ان شاالله با اومدن نی نی ات به زودی روحیه تون عوض بشه. ثمین جونی خیلی ناراحت شدم از حرفات. عزیزم خودتو ناراحت نکن گریه کردنت پا به پای همسری چیزی درست نمی کنه . اتفاقا یه وقتهایی باید بد شد و بهشون توپید. نباید زیاد لی لی به لالاش بزاری. کسی که تو این ماحرا بیشتر از همه گناه داره ما هستیم نه اونها. بهشون حق میدم ناراحت باشن .ولی به قول همسرم وقتی راه حل دیگه ای نیس مجبوریم قبول کنیم شرایط رو. چیزی به زایمانت نمونده. سعی کن استراحت کنی و خوب بخوری. بزار نی نی خوب وزن بگیره. بچه داری خیلی سخته به خصوص اگه ریز باشه و نااروم. انرژی تو نگه داشته باش برای فسقلی نازنین مون. . از هدیه هم انگار خبری نشده .