2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155874 بازدید | 10472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابجیا من تصمیم جدید گرفتم اینکه جدیدا برای مثلا به خودم برسم عرق رازیانه میخوردم دیدم مقدار پری کم شد رنگشم تیره شده با خودم میگم رفتی ابروشو درست کنی زدی چشمشو کور کردی دیگه نمیخورم تا پری مثل قبل بشه همینطوری متفورمین و مدروکسی هم میخورم تازه تنظیم شده بود دیوانگی کردم دیگه از طرفی این عفونت هم ادامه داره انگار پیش دکتر مشهد که رفتم دارو داد ولی فقط چند مدت خودم دوباره گرفتم کمی بهتر شد ولی ریشه کن نمیشه مشورت گرفتم میخوام تا این عفونتم خوب خوب نشده سراغ اقدام نمیرم اینطوری استرس کمتری پیدا میکنم از یه طرف به مشکلات خودم فکر میکنم هی هم میگم چیز مهمی نیست باید حواست باشه عود نکنه از طرفی هی میخوام اقدام این که همش شد استرس معلومه هیچی نمیشه حالا این همه حرف زدم اینکه امروز زنگ زدم به مطب دکترم هووووو چقدر جدیدا سرش شلوغ شده نوبت نداره میرم بین مریض تا نوبتم شه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی جون منم دفعه پیش یک عالمه عسل و سیاهدونه و دارچین خوردم پریودی زودتر از موقع اومد منم این دفع هیچی مصرف نکردم فکر میکنم مصرف این چیزاباید زی نظر کاردونش باشه نه سر خود منم
رز جان بله عزیزم باید از دکتر بخوای که دو روز پشت سرهم یا یک روز در میون انتقال بده که من گفتم اگه مرحله اول نگیره از دکتر بخوام مرحله دو بار انتقال بده
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام دوستان خوبین؟چه خبرا؟مامانای جدید کیا هستن؟ برای شفای مادرم دعا کنید حالم خیلی گرفتس چقدر ارزوی بارداری و مادرشدن داشتم اما الان تنها چیزی ک یادم نیس همینه از ته دل مهربونتون این روزا دعام کنید
سلامتی خودمو نی نی کوچولو صلوات
عزیزم انشالله حال مادرت هر چه زودتر خوب میشه،و شما هم دلت آروم میشه خدا سایه با محبت تمام پدر و مادرهارو روی سر بچه هاشون نگه داره
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
سلام بچه ها من و شوهرم رفتیم پیش مشاور با چیزایی که تعریف کردیم اونم موافق بود که اسپرم بگیریم و خیلی تشویقمون کرد منم یکم آروم شدم ولی امروز دوباره رفتم تو سایتهای مختلف نظر علمارو خوندم هر کی یه چیزی گفته اکثرا گفتن جایز نیست.منم دوباره به هم ریختم پیش خودم میگم اگه گناه کنم چی؟اون دنیام باید جواب پس بدم؟حالا موندم چیکار کنم چقدر اشک بریزم
عسل جان،اغلب علما این مورد رو جایز میدونند،نه همه شما هم توی موارد مختلف ممکنه کاری رو انجام بدی،که از نظر یکی درست و یکی غلط باشه یعنی نمیشه رای مثبت همه رو داشت در هر صورت امیدوارم با توجه به روحیات خودتون بهترین تصمیم رو بگیرید اما لطفا در مورد تردیدهاتون نسبت به حلال و حروم بودن اس اهدایی،اینجا ننویسید چون خیلی از دوستامون اینکارو کردند و خدارو شکر مادر شدند،با تکرار این حرفهای ناراحت کننده خاطرشون رو مکدر نکنیم بحث اعتقادی کاملا شخصیه و نیاز به شور و مشورت نداره موفق باشی عزیزم
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی