2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام خوبيد؟ ببخشيد شما دوتا بچه دارين؟ بچه ها شبيهن ؟ خداروشكر سالم هستن؟ از كارتون راضي هستين؟؟؟

سلام عزیزم مرسی شما خوبین بچه دومم هنو بدنیا نیومده یه ماه دیگه ان شاالله خودمم واسه شباهتش خیلی استرس دارم دعا کنید واسم، بچه اولم که خوبه خداروشکر شباهتشم بیشتر بخودم حتی بعضیام میگن شبیه باباشه😃نمیخواستم بچم در آینده تنها بمونه میخواستم یه همخون از خودش داشته باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم مرسی شما خوبین بچه دومم هنو بدنیا نیومده یه ماه دیگه ان شاالله خودمم واسه شباهتش خیلی است ...

سلام عزيزم انشالله كه زندگيت پر از شادي و ارامش باشه دوست خوبم، ممنون كه اينجا سر ميزني، انشالله خودت و بچه هات عاقبت بخير شن

سلام عزيزم انشالله كه زندگيت پر از شادي و ارامش باشه دوست خوبم، ممنون كه اينجا سر ميزني، انشالله خود ...

فدات شم عزیزم وظیفس خداروشکر اینجا هست ما میتونیم حرف دلمون رو بزنیم ان شاالله شمام به هرچی میخواین برسین

سلام دوستان تو ایتا یک کانال دیدم درمان گیاهی فردی به اسم استاد ستاری

گفته بود اسپرم صفر هم با سه ماه درمان نتیجه گرفته زنش یک ماهه بارداره و فیلم گذاشته و اسکرین چت طرف رو گذاشته بود 

نمیدونم واقعیه یا الکی

پیام دادم بهشون هنوز جواب ندادن

اون طرف که نتیجه گرفته بود گفته بود از کرمانه

کسی نشنیده

اگه تحقیق کردی بهم خبر بده عزیزم نه فعلا بچه نداریم  کجا اهدایی گرفتید از زمان تشکیل پرونده ت ...

سلام من با جنین اهدایی الان دوقلو باردارم

از زمانی ک زنگ زدم ب واسطم تا انتقالم کمتر از یک ماه حدود یک ماه زمان برد . هر جا تحقیق میکردم چندین ماه باید تو نوبت میموندم ولی با خانوم کاشی زاده تو تهران بار اول مثبت شدم همینجا هم معرفیش کرده بودن خدا خیرشون بده شما نمیدونی چ خانوم باشخصیت و محترمیه 

خداروشکر بار اول پیششون نتیجه گرفتم

البته من ی مرکز دیگه با ی واسطه دیگه سابقه جنین اهدایی و ای وی اف ناموفق داشتم ازبس جنین بی کیفیت برام گذاشتن نامردا هزینه دستم گذاشتن

ولی با خانوم کاشی بار اول مثبت شدم دوقلو هم هستن بچه هام دعا کنید بسلامتی فارق شم

منم شمارشو میزارم همه برید انجام بدین منم دعا کنید

مثل من ک یکی دیگه رو دعا میکنم

۰۹۹۱۳۹۹۵۹۱۳ خانم کاشی زاده

سلام دوستان تو ایتا یک کانال دیدم درمان گیاهی فردی به اسم استاد ستاری گفته بود اسپرم صفر هم با سه م ...

همه چیز بستگی داره شوهرت کدوم نوع آزو اسپرمه فقط چند نوعش درمان داره مادرزادی سلول زایا نباشه هیچ درمانی نیست

سلام من با جنین اهدایی الان دوقلو باردارم از زمانی ک زنگ زدم ب واسطم تا انتقالم کمتر از یک ماه حدود ...

سلام بسلامتی چ خوب

ما اس اهدایی میخوایم

یک کانال هست هر کی رو انتخاب میکنیم میگه منصرف شد😐انگار قسمت نیس😣