2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزيزم هيچ وقت اين كار رو نكن، دكتر اسپرم شسته شده رو تزريق ميكنه و همين باعت جلوجگيري از hiv و ...

سلام گلم وقتی به نوشته من رپیلای نزنی من متوجه جوابت نمیشم

منظورم اینه که اهداکننده اول همه آزمایش های ویروسی رو انجام بدهند و شستشوی  اسپرم آزمایشگا هم انجام بشه و فقط قسمت تزریقش بجای دکتر با شوهرمون باشه 

شستشوی اسپرم به هیچ عنوان اچ آی وی و بقیه بیماری‌های ویروسی مقاربتی رو حذف نمیکنه توی شستشو فقط اسپرم های بهتر رو جدا میکنن و یک مایع مغذی و رقیق و  اضافه میکنن و مواد اضافه‌ش رو میگیرن

اهداکننده باید قبلش همه آزمایشهای ویروسی رو بده که منفی باشه

سلام دوستان تو مشهد کسی جنین فریز داره که بخواد اهدا کنه؟ یا جایی رو میشناسین که اسپرم اهدایی انجا ...

یک کانال تلگرام هست جنین اهدایی اینها رو شهرهای مختلف داره حدود یک چند ماه قبل جنین مسهد داشت ما پولشو نداریم

سلام دوستان، کسی درمورد درمان ازواسپرمی با روش سلول‌های بنیادی اطلاعات داره؟ 

بصورت تحقیقاتی انجام شده سلولهای اولیه تشکیل دهنده اسپرم

یک تعدادی زوج نمیدونم چه تعداد و فقط یکی منجر به بارداری شده ولی سقط شده

تا این کارا به سرانجام برسه و  به درمان برای عموم بخواد تبدیل  بشه ده  بیست سالی طول میکشه بنظرم

سلام گلم وقتی به نوشته من رپیلای نزنی من متوجه جوابت نمیشم منظورم اینه که اهداکننده اول همه آزمایش ...

سلام عزيزم ، ببخشيد من يه جا خوندم كه اسپرم شسته شده اين ها رو هم چك ميكنن، انشالله زود تر نتيجه بگيرين