الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان شاالله عزیزم کارتون به اهدایی نکشه خوبه سال اول متوجه شدین پیگیر باشین زودتر مشکلتونو حل کنین
اصلا نمیخوام کارم به اهدایی بکشه همش دارم ب خدا التماس میکنم صبر بده بهم بتونم از پسش بربیام نمیدونم چی میشع اخرش تو این سن واقعا دیگ خسته شدم از زندگی😔😔
اصلا نمیخوام کارم به اهدایی بکشه همش دارم ب خدا التماس میکنم صبر بده بهم بتونم از پسش بربیام نمیدونم ...
عزیزمم منم روزای سختیو گذروندم درکت میکنم آن شاالله خدا کمکت کنه از همین راه جواب بگیری خداکنه علم اینقد پیشرفت کنه تا هیچ کس به این درد دچار نشه شما مگه چند سالتونه؟هنو اول زندگیته وقت زیاد داری
سلام ليديعسل جون، ببخشيد اين سوال ميپرسم، اگه برگردي عقب اين كار رو دوباره انجام ميدي؟ از ژن بچه ترس ...
سلام ببین عزیزم من زندگی بدون بچم خیلی سخت بود خیلی عذاب کشیدم دیگه داشت زندگیمون میپاشد از وقتی بچه اومده خداروشکر همه چی خیلی تغییر کرده ولی متاسفانه یه ترسی همیشه باهام هست نمیدونم شاید من به خودم سخت میگیریم ولی هیچوقت دوس ندارم به زندگی قبل بچم برگردم در مورد همسرم که اون خیلی از من بهتره عاشق بچمونه حتی یبارم در مورد این قضیه حرفی نزده تربیتم خب همه بچه ها اذیت دارن یه چیزاییم دست خوده آدمه واسه گرفتن اس اهدایم من چون خیلی از ازدواجمون گذشته بود و اطرافیان متوجه شده بودن که مشکلی هست ترجیح دادم لااقل شبیه خودم باشه تا کسی شک نکنه اگه شما اول راهین و کسی نفهمیده همون جنین بگیرین