2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم بهمون گفتن اهدایی، فقط همین سلول‌های بنیادی رو اونموقع اطلاعی نداشتم دنبالش نرفتیم

برای منم دعا کن خیلی سختی کشیدیم منو شوهرم ک ب هم رسیدیم الان تواولین سال عروسیمون متوجه این مشکل شدیم 

برای منم دعا کن خیلی سختی کشیدیم منو شوهرم ک ب هم رسیدیم الان تواولین سال عروسیمون متوجه این مشکل شد ...

ان شاالله عزیزم کارتون به اهدایی نکشه خوبه سال اول متوجه شدین پیگیر باشین زودتر مشکلتونو حل کنین

ان شاالله عزیزم کارتون به اهدایی نکشه خوبه سال اول متوجه شدین پیگیر باشین زودتر مشکلتونو حل کنین

اصلا نمیخوام کارم به اهدایی بکشه همش دارم ب خدا التماس میکنم صبر بده بهم بتونم از پسش بربیام نمیدونم چی میشع اخرش تو این سن واقعا دیگ خسته شدم از زندگی😔😔

اصلا نمیخوام کارم به اهدایی بکشه همش دارم ب خدا التماس میکنم صبر بده بهم بتونم از پسش بربیام نمیدونم ...

عزیزمم منم روزای سختیو گذروندم درکت میکنم آن شاالله خدا کمکت کنه از همین راه جواب بگیری خداکنه علم اینقد پیشرفت کنه تا هیچ کس به این درد دچار نشه شما مگه چند سالتونه؟هنو اول زندگیته وقت زیاد داری

عزیزمم منم روزای سختیو گذروندم درکت میکنم آن شاالله خدا کمکت کنه از همین راه جواب بگیری خداکنه علم ا ...

۲۴ سالمه شوهرمم ۲۸ سالشه دعا کنین همه کسایی ک ب این مشکل دچارن خوب شن

سنی نداری عزیزم از الان شروع کنین درمانتونو به همم بگو فعلا خودتون نمیخواین آن شاالله بزودی مادر میش ...

انشالله عزیزم توکل ب خدا امید دارم هیچکی تو حسرت مامان بابا شدن نمونه قسمت همه بشه انشالله 

سلام ليديعسل جون، ببخشيد اين سوال ميپرسم، اگه برگردي عقب اين كار رو دوباره انجام ميدي؟ از ژن بچه ترسي نداري؟بعدتربيت بچه سخت نيست؟ واقعا مرد ها بچه رو دوست دارن ؟جنين اهدائي بهتر نيست؟اين سوال ها تو ذهنم هست،❤️❤️

سلام ليديعسل جون، ببخشيد اين سوال ميپرسم، اگه برگردي عقب اين كار رو دوباره انجام ميدي؟ از ژن بچه ترس ...

سلام ببین عزیزم من زندگی بدون بچم خیلی سخت بود خیلی عذاب کشیدم دیگه داشت زندگیمون می‌پاشد از وقتی بچه اومده خداروشکر همه چی خیلی تغییر کرده ولی متاسفانه یه ترسی همیشه باهام هست نمیدونم شاید من به خودم سخت میگیریم ولی هیچوقت دوس ندارم به زندگی قبل بچم برگردم در مورد همسرم که اون خیلی از من بهتره عاشق بچمونه حتی یبارم در مورد این قضیه حرفی نزده تربیتم خب همه بچه ها اذیت دارن یه چیزاییم دست خوده آدمه  واسه گرفتن اس اهدایم من چون خیلی از ازدواجمون گذشته بود و اطرافیان متوجه شده بودن که مشکلی هست ترجیح دادم لااقل شبیه خودم باشه تا کسی شک نکنه اگه شما اول راهین و کسی نفهمیده همون جنین بگیرین