2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام دوستان من همسرم آزو هست و خیلی ناراحت بودم از بابت اینکه نامه دادگاه بگیرم و تو شناسنامه ثبت بشه ولی اصلا نگران نباشید چون میتونید تو مرکز مام آی وی اف کنید با اس اهدایی و کاملا هم قانونی و بدون کوچکترین مشکل و بدون یواشکی بازی و بدون ثبت در جایی

من این رو سه چهار ماهی هست که فهمیدم گفتم شاید کمکتون کنم

چون هیچ جا من این راهنمایی رو نشدم و ناراحت بودم که چیکار کنم

پس برید مرکز مام و راحت اسپرم اهدایی یا جنین اهدایی یا تخمک اهدایی بگیرید و پدر و مادر بشید و لذتشو ببرید و عشق کنید

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
سلام عزيزم  منم شوهرم ازواسپرميه يه سوال داشتم شما جنين اول تو اهدايي بود؟ الان ميخاين دومي هم ...

سلام عزیزم متاسفم که شمام این مشکلو دارید عزیزم من اس اهدایی گرفتم فریز داشتم الانم دومیو باردارم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام دوستان، کسی درمورد درمان ازواسپرمی با روش سلول‌های بنیادی اطلاعات داره؟ 

گلم نوشتن تو بیمارستان گاندی تهران انجام میشه تا الان چن نفرم انجام دادن جواب گرفتن منم تنها امیدم بعد از خدا همین سلولای بنیادیه چون همسرم تو بچگی شیمی درمانی شده و الان آزواسپرمه

میشه یمقدار در موردش توضیح بدید یعنی همه ی آزواسپرمی ها امکان داره درمان شه

والا منم نمیدونم بعد خدا تنها امیدم همین سلول درمانیه چون همسرم بچگی شیمی درمانی شده و هورمونfsh بالا هستش تو نت داشتم جستجو میکردم ک یهویی دیدم پیام فرستادم ب پیجشون گفتن که بله انجام میشه فقط هزینش زیاده و اینکه بیمه هم نیس واس اون زیاد فراگیر نشده و نوشته بودن چن نفری بااین روش درمان شدن طرح دکتر موحدین هستش بزنین نت کامل میاره یااینکه بنویسین مرکز سلول درمانی بیمارستان گاندی تهران

والا منم نمیدونم بعد خدا تنها امیدم همین سلول درمانیه چون همسرم بچگی شیمی درمانی شده و هورمونfsh بال ...

حتما پیگیر باشین ان شاالله که جواب بگیرین هرچقدرم هزینه داشته باشه ارزش داره از ما که گذشت شما حتما پیگیر باشین